Μην χασετε

10 cozy υπνοδωμάτια που θα σας δώσουν υπέροχες, έξυπνες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης

Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που θέλουμε να δείχνει και να είναι ζεστό έτσι ώστε να χαλαρώνουμε σε αυτό όλο το χειμώνα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο ζεστά υπνοδωμάτια του Pinterest τα οποία μας δίνουν υπέροχες, έξυπνες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης.

Δείτε τα 10 υπνοδωμάτια και πάρτε ιδέες…

Το λευκό και το γκρι είναι δύο χρώματα που μπορούν να ζεστάνουν πολύ έναν χώρο. Στο συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο ο συνδυασμός κάνει τον χώρο να δείχνει πολύ ζεστός.

 

Advertisements
Γκρι, λευκό και πράσινο. Η προσθήκη φυτών στο υπνοδωμάτιο είναι η τάση. Πέρα από αυτό το πράσινο στο υπνοδωμάτιο προσδίδει μια έξτρα ζεστασιά στον χώρο.

 

Βάλτε μια κουρτίνα γύρω από το κρεβάτι σας για να το κάνετε πιο “ιδιωτικό” και να αισθάνεστε μια παραπάνω ζεστασιά μέσα σε αυτό.

 

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μπορείτε πλέον να τα έχετε στον χώρο σας όλο το χρόνο. Κάντε το υπνοδωμάτιό σας πιο cosy με μερικά από αυτά.

Εμπλουτίστε το κρεβάτι σας με παραπάνω από 2 μαξιλάρια. Στα διακοσμητικά μαξιλάρια μπορείτε να βάλετε πλεκτές ή και γούνινες μαξιλαροθήκες.

 

Τα σκούρα χρώματα στους τοίχους είναι ιδανικά για τους χειμερινούς μήνες. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε απλά να βάψετε τους τοίχους σας.

 

Κάντε έναν συνδυασμό των παραπάνω. Βάλτε μια κουρτίνα γύρω από το κρεβάτι, διακοσμήστε με μερικά φωτάκια και βάλτε και 1-2 φυτά.

 

Advertisements
Ένα χαλάκι σίγουρα θα προσδώσει ζεστασιά στον χώρο

 

Το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο δεν αρέσει σε πολλούς είναι όμως μια άποψη. Η ταπετσαρία σε όλους τους τοίχους του δωματίου μπορούν να το ομορφύνουν και να το ζεστάνουν.

 

Αν θέλετε να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας με μια κίνηση δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα γούνινο ριχτάρι σε αυτό.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα