Μην χασετε

10 ασυνήθιστα αντικείμενα που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κομοδίνα

Τι είναι και που εξυπηρετεί ένα κομοδίνο; Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τι είναι τα κομοδίνα: μικρά τραπεζάκια, συνήθως με ένα ή δύο συρτάρια.

Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για έναν χώρο που μπορείτε να ακουμπάτε τα πράγματα που χρειάζεστε πριν ξαπλώσετε και μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι (ώστε να μην πρέπει να σκύψετε για να πιάσετε το κινητό σας από το πάτωμα).

 

Μια vintage βαλίτσα πάνω σε ένα σκαμπό ή 2-3 βαλίτσες η μία πάνω στην άλλη είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε ένα πολύ πρωτότυπο κομοδίνο.

 

Advertisements
Ένα κομμάτι από κορμό δέντρου (το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το περάσετε ένα χέρι βερνίκι) είναι ένα πολύ πρωτότυπο διακοσμητικό και ένα πανέμορφο κομοδίνο για να αφήνετε τα πράγματά σας.

Αν το καλοσκεφτείτε όλες οι καρέκλες μπορούν να λειτουργήσουν ως κομοδίνα. Προτιμήστε απλώς να προσθέσετε μία λάμπα στον τοίχο καθώς δεν είναι όλες οι καρέκλες απόλυτα επίπεδες.
Είναι πρωτότυπο, funky και μπορείτε να το αποκτήσετε με λιγότερα χρήματα απ’ ότι ένα κομοδίνο – αν πάτε σε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα ή σε κάποιο παλαιοπωλείο. Το κομοδίνο – drum είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει όποιον το δει.

 

Κατά πως φαίνεται οι διακοσμητικές σκάλες τρυπώνουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού και φυσικά και στο υπνοδωμάτιο. Βάλτε τη δίπλα στο κρεβάτι για να βάζετε τα πράγματά σας και διάφορα άλλα διακοσμητικά.
Όχι, πλέον δεν είναι μόνο για τα ποτά και τα κοκτέιλ σας. Το τροχήλατο μπαρ μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία και το λαμπατέρ, τα βιβλία, τις κρέμες και τα φυτά σας και να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη γωνιά δίπλα στο κρεβάτι σας.

 

Αν δεν βρίσκετε κάποιο παλιό βαρέλι μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα καινούριο. Υπάρχουν οικονομικά βαρέλια κρασιού που θα σας στοιχήσουν όσο ένα κομοδίνο (μπορεί και λιγότερο) μόνο που θα έχουν πολύ περισσότερο στυλ και πρωτοτυπία!
Ούτως ή άλλως τα περισσότερα κομοδίνα είναι γεμάτα βιβλία. Βρείτε βιβλία ή περιοδικά που έχετε διαβάσει, φτιάξτε μια στοίβα και… έτοιμο το κομοδίνο σας.

 

Θέλετε το γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας; Πολύ καλά – τότε πραγματικά δεν χρειάζεστε κομοδίνο. Απλώς βάλτε το δίπλα στο κρεβάτι σας.
Τέλος, αν πραγματικά δεν έχετε χώρο, τότε ένα ράφι στον τοίχο θα σας λύσει όλα τα πρακτικά προβλήματα. Εξοικονομήστε χώρο στο ράφι βάζοντας από πάνω του μια απλίκα με φως και θα δημιουργήσετε και μια υπέροχη διακοσμητική γωνιά.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα