Μην χασετε

«Όταν ήρθα από το χωριό ήμουν οδηγός της Παπούλια και δέκα χρόνια μετά έπαιξα δίπλα της σε σίριαλ»

Κι όμως συνέβη! Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πολλές δουλειές μία εξ αυτών ήταν οδηγός της Εβελίνας Παπούλια.

Advertisements

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος 10 χρόνια αργότερα έπαιξε τον παρτενέρ της στη σειρά «Μπρούσκο».

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχεις ζήσει;

 

Ήμουν στο Ηράκλειο της Κρήτης και με πλησίασαν δύο κορίτσια γύρω στα 16. Με το που με είδαν, η μία έβαλε τα κλάματα, έπεσε στην αγκαλιά μου και εγώ ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Επίσης, μια άλλη φορά ήμουν στο ταμείο σε ένα πολυκατάστημα και πίσω μου ήταν μια κυρία που, όταν κατάλαβε ποιος είμαι, της έπεσαν τα μπουκάλια από τα χέρια και έσπασαν.  Έτρεξα στο διάδρομο για να φύγω αλλά ήταν αδιέξοδος και δεν ήξερα πού να πάω. Σε αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης είμαι αρκετά ντροπαλός και δεν μπορώ να τις διαχειριστώ, παρόλο που μου αρέσει πολύ να εισπράττω θετική διάθεση και θαυμασμό από τον κόσμο.

Στο Instagram σου γράφεις «Μόνο όσοι επιχειρούν το παράλογο μπορούν να επιτύχουν το αδύνατο». Ποιο είναι το πιο παράλογο πράγμα που έχεις επιχειρήσει ποτέ;

 

Όλη μου η ζωή ήταν του παραλόγου. Δεν είχα πλάνο. Ήθελα απλά να γίνω ηθοποιός χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο. Είμαι ένα παιδί από χωριό, που έφυγα για να δουλέψω αρχικά οικοδομή, μετά έγινα οδηγός της Παπούλια και μετά από δέκα χρόνια έπαιξα δίπλα της στο σίριαλ. Ήταν σουρεάλ. Δεν μπορεί να συμβεί έτσι απλά, όμως άνοιξα μόνος μου το δρόμο. Κάθε μέρα ξυπνάω και έχω ένα νέο στόχο. Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.

Advertisements

Πηγή: people

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα