Μην χασετε

Ωροσκόπιο των Σχέσεων: Τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα(18-24/3/2019)

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 12 ως 24 Μαρτίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Η εξαιρετική πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, έχει την υποστήριξη πολλών πλανητών για να φέρει μια νέα πνοή σε αυτούς τους τομείς. Ένα πιθανό σενάριο δηλαδή είναι η ανανέωση της σχέσης σου, η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν (έχουμε και ανάδρομο Ερμή μην ξεχνάμε) και η αίσθηση μεγαλύτερης οικειότητας. Η Αφροδίτη επίσης βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο σου κάτι που καθιστά αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ευχάριστη.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και είσαι πάντα έτοιμος-η για μεγάλα πράγματα, αντιμετωπίζεις τις ευκαιρίες με ενθουσιασμό, δημιουργείς κι εσύ κάποιες από αυτές και η ενέργεια (και η ελκυστικότητα) που εκπέμπεις δεν περνούν απαρατήρητες. Εκτός από αυτά, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο λόγω ανάδρομου Ερμή να ξανασυναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να μην είναι καθόλου τυχαίο, παρ’ όλο που μπορεί να φανεί τυχαίο. Το πώς θα καταλήξει τελικά μια τέτοια συνάντηση, φαίνεται ότι εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξαιρετική πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον συναισθηματικό τομέα της ζωής σου! Ερωτεύεσαι, ξαναερωτεύεσαι,  βλέπεις πρόσωπα από το παρελθόν, ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει αλλά δεν έχει προχωρήσει η γνωριμία κάνει τώρα το πρώτο βήμα; Όλα αυτά και άλλα πολλά θετικά σενάρια είναι πιθανά αυτή την περίοδο. Ταυτόχρονα διανύεις ένα διάστημα που γνωρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις φιλικές σχέσεις, από τη μία μεριά μπορεί να περνάς ευχάριστα σε κοινωνικό επίπεδο, από την άλλη μπορεί και να μην λείπουν οι εντάσεις με όσους θέλουν να σου υποδείξουν το “σωστό” ή τι “πρέπει” να κάνεις. Επίσης, ο Ερμής είναι ανάδρομος και άρα βρίσκεσαι σε μια περίοδο απολογισμού σε σχέση με τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες.

 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, με αποτέλεσμα αυτοί οι τομείς να ευνοούνται με κάθε τρόπο αυτή την περίοδο Επίσης, η πανσέληνος στις 21 είναι από τις καλύτερες της χρονιάς και μπορεί να φέρει και σε εσένα ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μια συνεργασία που δεν προχώρησε. Ετοιμάσου για κάτι νέο, με κάτι από τα παλιά. Είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, όμως και να πρέπει να προγραμματιστείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να βάλεις τη ζωή σου συνολικά σε μια τάξη και να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε βαραίνουν. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι μπορεί λόγω της ανάδρομης πορείας του να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό πάλι στο πλαίσιο του κλεισίματος εκκρεμοτήτων. Ο Ιανουάριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή, επειδή νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και βλέπεις περισσότερο ξεκάθαρα αυτό που συμβαίνει και αυτό που θέλεις.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Η  πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνει η άνοιξη, τελειώνεις με πολλές εκκρεμότητες και πάρα πολλοί τομείς στη ζωή σου παίρνουν τον δρόμο τους. Η Αφροδίτη, η οποία κυβερνάει και το ζώδιό σου, βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Η θέση της αυτή λέει πολλά για τη συναισθηματική σου ζωή και είναι πιθανό πάντα, όσο είναι ο Ερμής ανάδρομος, να συναντήσεις και ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον Ζυγό, στον οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και είναι μία από τις καλύτερες της χρονιάς. Χρειάζεσαι και βρίσκεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να προχωρήσεις μπροστά. Ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και μπορεί να γίνεσαι αρκετά διεκδικητικός και έντονος, ίσως κάποιες φορές και παραπάνω από όσο θα ήθελες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 21 είναι μια από τις πιο θετικές και σημαντικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον Ζυγό, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Είναι και περίοδος ανάδρομου Ερμή, οπότε οι σχέσεις είναι λίγο υπό διερεύνηση, αλλά αν δεν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα άτομο από το παρελθόν και να διευκρινιστεί κάτι που είναι ασαφές και ενδεχομένως το σκέφτεσαι αρκετά συχνά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, σε μια θέση από την οποία σε κάνει διεκδικητικό στα συναισθηματικά, σου δίνει απίστευτο ερwτισμό και φέρνει πολλούς ανθρώπους κοντά σου. Επίσης, αυτή τη βδομάδα έχουμε και μία από τις πιο θετικές πανσελήνους της χρονιάς, που πραγματοποιείται στον επαγγελματικό τομέα κυρίως, αλλά και σε ένα σημείο που σχετίζεται με την αυτοπεποίθησή σου – κάτι που δρα πολύ αποτελεσματικά και στα συναισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 21 πραγματοποιείται στον Ζυγό, στον ένατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με  τα ταξίδια, τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σου, και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Η Αφροδίτη, επίσης, βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο συνδυασμός αυτός είναι εκπληκτικός για τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να είναι ανάδρομος ο Ερμής και τα εντελώς νέα ξεκινήματα να μην ενδείκνυνται, αλλά είναι πολύ πιθανό να έρθουν πρόσωπα από το παρελθόν και να καταλάβεις πόσο εξελίχθηκες ή και να γίνει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα μαζί τους.

 

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στον Ζυγό είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στις 21 στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται και με την ερwτική σου ζωή, μεταξύ άλλων. Κυρίως, όμως, έχει να κάνει με τη συναισθηματική οικειότητα και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Επειδή είναι και ανάδρομος ο Ερμής, αν δεν είσαι σε σχέση είναι φυσικά πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία αυτές τις μέρες, επειδή μπορεί κάποια θέματα που έρχονται στην επιφάνεια να προκαλούν έντονα συναισθήματα και ίσως έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα