Μην χασετε

Χωρίζουν τα «τσανάκια» τους! Ο Χάρι παίρνει την Μέγκαν Μαρκλ και φεύγουν από το παλάτι- Το νέο τους σπίτι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεφεύγουν από την πεπατημένη για το παλάτι και αποφασίζουν να κάνουν την έκπληξη. Αυτή τη φορά, αναπάντεχη ήταν η απόφασή τους να μην μείνουν σε διαμέρισμα του Κένσινγκτον.

Advertisements

 

Παρά την ανακαίνιση των 1,4 εκατομμυρίων λιρών που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο μήνα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα αποφύγουν το πολυτελές διαμέρισμα για ένα εξοχικό σπίτι στο Γουίνσδορ, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, αποτελεί «ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος» για το ζευγάρι.

Το Frogmore Cottage, ένα δώρο από τη βασίλισσα στον Χάρι και την Μέγκαν, διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο για το μωρό και 10 υπνοδωμάτια, σε σύγκριση με τα μόλις 2 που έχει το σπίτι όπου διαμένουν μέχρι σήμερα. Συμπτωματικά, είναι μέρος του κτήματος όπου έχει θαφτεί ο βασιλιάς Εδουάρδος ο Β’ και η σύζυγός του Γουάλις Σίμπσον.

Η Γουάλις ήταν η πρώτη Αμερικανίδα διαζευγμένη που παντρεύτηκε μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά ενώ η Μέγκαν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από την βασιλική οικογένεια όσο και από το λαό της Βρετανίας, η σχέση της Γουάλις και του Εδουάρδου είχε προκαλέσει διεθνές σκάνδαλο και συνταγματική κρίση, αναγκάζοντας τον Εδουάρδο να παραιτηθεί από τον θρόνο του το 1936.

Τα αδέλφια αφοσιώνονται στα νοικοκυριά τους

Η Μέγκαν και ο Χάρι λέγεται ότι είναι διατεθειμένοι να μείνουν μακριά από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ που ζουν σε ένα διαμέρισμα 20 δωματίων στο ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Οι δύο πρίγκιπες αισθάνονται πως είναι καιρός να τερματίσουν την κοινή δράση τους, εν μέσω αναφορών για «ένταση» μεταξύ τους.

Advertisements

Με τον Χάρι να ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά;, ενώ ο Γουίλιαμ έχει ήδη τρία, τα αδέρφια φαινομενικά είναι έτοιμοι να συγκεντρωθούν στα δικά τους νοικοκυριά.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να μετακομίσουν και χρειάζονται περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ» ανέφερε η Daily Mail την περασμένη εβδομάδα, επικαλούμενη μια βασιλική πηγή.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για κρίση ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον Χάρι και γι΄αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να μείνει εκτός του παλατιού του ΚένσινγκτονΦήμες λένε πως υπάρχει ένταση τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον Χάρι και γι΄αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να μείνει εκτός του παλατιού του Κένσινγκτον

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος το σπίτι τους στο Λονδίνο να είναι στο παλάτι του Κένσινγκτον. Υπάρχουν πλήθος άλλων επιλογών, μεταξύ των οποίων η χρήση των δικών τους χρημάτων για να αγοράσουν το δικό τους σπίτι» είχε δηλώσει η πηγή.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε σε ανακοίνωση σήμερα: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Γουίνδορ, στις αρχές του επόμενου έτους καθώς προετοιμάζονται για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι έζησε στο Nottingham Cottage από τον αρραβώνα τους μέχρι σήμερα. Το Γουίνσδορ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος γι’ αυτούς και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα βρίσκεται στο κτήμα. Το γραφείο του δούκα και της δούκισσας θα συνεχίσει να εδτρεύει στο ανάκτορο του Κένσιγκτον».

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Sun: «Το αρχικό σχέδιο ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν να μετακομίσουν στον κύριο χώρο του παλατιού σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. Αλλά υπήρξε μια ένταση μεταξύ των αδερφών. Τώρα, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ και θέλουν να μείνουν κάπου μόνοι τους».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα