Μην χασετε

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ – Κάνω συνέχεια γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε γιατί είναι μόνη αφού πρώτα ζήτησε να κάνουμε υπομονή με την πανδημία λέγοντας «δεν μπορείς να τα βάλεις με την υγεία».

Advertisements

«Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω. Όσο και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε, αγαπιόμαστε. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Πέρσι μου είπε ότι παντρεύτηκα!» είπε.

«Έναν άντρα έχω στη ζωή μου, τον γιο μου. Σύντροφο ούτε έχω ούτε θέλω. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμη να κάνω κάτι με έναν συνομήλικό μου. Μου έλεγε συνέχεια ότι πήγαινε σε πάρτι με 20χρονα. Τον κοιτούσα και ξενέρωσα. Μια χαρά είμαι μόνη μου. Δεν θέλω μπελάδες» είπε.

«Οι φωτογραφίες μου είναι απάτη. Είμαι γυναίκα με τα όλα της, και κυτταρίτιδα έχω και ψωμάκια έχω. Είμαι τυχερή που βγαίνω καλά στις φωτογραφίες» είπε.

Παραδέχτηκε ότι βλέπει τηλεόραση όπως GNTM όπου ξεχωρίζει τον Έντουαρντ, τον Αιμιλιάνο και τον Ηρακλή, αλλά δεν έχει δει Bachelor γιατί δεν είναι της ηλικίας της.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα