Μην χασετε

Χριστίνα Κολέτσα για Γιώργο Μαυρίδη: «Όταν καταλάβαινε ότι πλησιάζουν οι κάμερες…»

Για την συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κολέτσα, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το NOMADS.

Advertisements

Καλεσμένη στο Πρω1νό, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον tattoo artist, τον οποίο στις αρχές του παιχνιδιού βλέπαμε συνήθως να κλαίει και, πλέον, έχει απασφαλίσει, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να απαγορεύσει σε άλλους παίκτες να καθίσουν στο παγκάκι που έφτιαξαν ο ίδιος και η παρέα του.

«Δεν υφίσταται αυτό που είπε ο Γιώργος Μαυρίδης ότι δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Ο ίδιος ήταν πολύ πιεσμένος. Είχα μία εικόνα ότι είναι συναισθηματικός και τρομερά καλόψυχος, αλλά αυτό το πράγμα δεν το εκδήλωσε ποτέ με αυτόν τον τρόπο σε μας. Δηλαδή, αν σε εμένα ο Γιώργος είχε εκδηλωθεί έτσι θα τον αγκάλιαζα»,  είπε αρχικά.

Επισημαίνοντας πως ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης της είναι τρομερά καλόψυχος σαν άνθρωπος, έκανε μία αποκάλυψη: «συνέβαινε κάποιες φορές να είμαστε όλοι μαζί και να καθόμαστε να κάνουμε πλάκα. Με το που καταλάβαινε πως πλησιάζουν οι κάμερες, άλλαζε συμπεριφορά. Σα να μαζευόταν! Σαν να διαχωρίζονταν! Δεν ξέρω αν το έκανε για λόγους στρατηγικής, ή αν όντως πιεζόταν για κάποιους δικούς του λόγους!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα για τον Γιώργο:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα