Μην χασετε

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Εγώ μεγάλωσα τη Δανάη Μπάρκα»

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου συνδέονται με μία πολύ δυνατή φιλία, που τους έχει οδηγήσει και στην επιλογή να συγκατοικήσουν εδώ και 18 χρόνια. Ο ηθοποιός όμως αποκάλυψε τώρα και την πατρική του σχέση με την κόρη της Βίκυς, την επίσης ηθοποιό Δανάη Μπάρκα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10». Όλα ξεκίνησαν το 1992 όταν η εγκυμονούσα Βίκυ Σταυροπούλου τον γνώρισε και αποφάσισε να ακούσει τις συμβουλές του να ασχοληθεί με την υποκριτική, δίνοντας εξετάσεις σε δραματική σχολή. Δείτε τι είπε ο ίδιος για το σπάνιο είδος της σχέσης τους:

Advertisements

«Άλλο έρωτας, άλλο αγάπη. Μπορεί και ο έρωτας να εξελιχθεί σε αγάπη. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του δρόμο και τον δικό του τρόπο»

Ακόμη, μίλησε και για την γενναία του απόφαση να σταθεί δίπλα στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας: «Εγώ μεγάλωσα τη Δανάη και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι ένα σπουδαίο παιδί», είπε και συνέχισε να μιλά με λόγια θαυμασμού:«Η Δανάη έχει αποκτήσει ήδη μεγάλη εκτίμηση από τους ανθρώπους της δουλειάς και απο εκεί και πέρα κερδίζει την εκτίμηση του κοινού»

Να αναφέρουμε εδώ πως η νεαρή ηθοποιός έχει αναλάβει τον μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, «Ουρανία», σε μία παράσταση που την προηγούμενη σεζόν ήταν sold out.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα