Μην χασετε

Φωτεινά χρώματα του φθινοπώρου: 25 παραλλαγές αρμονικών συνδυασμών χρωμάτων για ένα υπέροχο εσωτερικό

Επιλέξτε ένα φωτεινό χρώμα και συμπεριλάβετε το σε ένα ουδέτερο εσωτερικό η συνηθέστερη λύση για ανανέωση, αλλά είναι επίσης και το πιο κοινότοπο. Εάν θέλετε πυροτεχνήματα εντυπώσεων και να κάνετε το εσωτερικό σας διαφορετικό από τους άλλους – προσπαθήστε να συνδυάσετε αρκετά κορεσμένα χρώματα.

Advertisements

Με την πρώτη ματιά, αυτή η προσέγγιση μπορεί να φαίνεται πολύ τολμηρή, αλλά εδώ μπορούν να ανοίξουν ασύμβατες λύσεις που θα προσθέσουν στο εσωτερικό σας την πρωτοτυπία. Μεταξύ των παγκοσμίου φήμης διακοσμητών υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι που συμπαθούν αυτήν την προσέγγιση στους χρωματικούς συνδυασμούς – φωτεινότητα και αντίθεση, ένα πραγματικό Holiday of Color και μιλήσαμε για αυτό πολλές φορές.

Οι ταλαντούχοι διακοσμητές είναι σε θέση να παρατηρήσουν την αλλαγή στα χρώματα της φύσης και εμπνέονται από αυτά για να δημιουργήσουν έγχρωμες παλέτες εσωτερικού. Για παράδειγμα, τα μέσα του φθινοπώρου – μια από τις πιό πολύχρωμες εποχές του χρόνου – μπορούν να σας προτείνουν πολλές ιδέες αρμονικών συνδυασμών που θα διακοσμούν το σπίτι σας ανεξάρτητα από την εποχή.

Εδώ προτείνουμε να εμπνευστείτε από μια νέα προσέγγιση στο θέμα – φωτεινά χρώματα, που προκαλούνται από το πολύχρωμο φύλλωμα του φθινοπώρου, καθώς και ζουμερά φρούτα και πλούσια χρώματα. Πορτοκαλί και τερακότα, κίτρινο και ελιά, καφέ και κόκκινο, καφέπορφυρό και πορφυρό – οποιαδήποτε από αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να γίνει η ραχοκοκαλιά του εσωτερικού σας ή μια αποτελεσματική προσθήκη σε αυτό που υπάρχει ήδη στο σπίτι.

Σε αυτή τη συλλογή συλλέξαμε για εσάς 25 παραλλαγές αρμονικών συνδυασμών που χρησιμοποιούν αυτά τα χρώματα, καθώς και παλέτες χρωμάτων για κάθε τομέα αποχρώσεων (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, καφέ και πολύχρωμα).

Ορισμένες φωτογραφίες μπορούν να θεωρηθούν ως ένας άμεσος οδηγός για δράση, ενώ άλλοι θα σας δώσουν λύσεις για μικρές γωνίες. Ίσως, δεν έχετε σκεφτεί για μερικούς αρμονικούς συνδυασμούς και αυτό που θα δείτε εδώ θα γίνει ένα απροσδόκητο εύρημα.

Και πριν πάτε για να δείτε, μερικά λόγια για το πώς να χρησιμοποιήσετε την παλέτα συνδυασμού. Στην επάνω σειρά όλων των παλετών, εμφανίζονται τα κύρια χρώματα και στις υπόλοιπες σειρές, τα συμπληρωματικά (σε συνδυασμό με τα οποία τα κύρια φωτεινά χρώματα θα γίνουν ακόμα πιο θεαματικά). Στο εσωτερικό σας, ίσως υπάρχουν ήδη μερικοί από αυτούς, προσπαθήστε να τις συμπληρώσετε δημιουργώντας μια αρμονική και πολύχρωμη ένωση.

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα