Μην χασετε

Υπέροχος Keanu Reeves: Πώς βοήθησε τους συνεπιβάτες του σε πτήση που έκανε αναγκαστική προσγείωση

Το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε ο Keanu Reeves προέβη σε αναγκαστική προσγείωση και η αντίδραση του ηθοποιού ήταν πραγματικά απολαυστική.

Advertisements

Ο 54χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός ταξίδευε με πτήση της United Airlines από το San Francisco στο Burbank της California όταν το αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση στο Bakersfield. Οι επιβάτες της πτήσης οδηγήθηκαν στο κοντινότερο αεροδρόμιο, το οποίο όμως ήταν κλειστό, έτσι ώστε να βρεθεί ένας τρόπος να φτάσουν στο Los Angeles.

Ευτυχώς για όλους μας, κάποιος απαθανάτισε όλες τις στιγμές των επιβατών με τον Keanu στα Instagram Stories του. Ο Brian Rea, ένας freelance cartoonist που εργάζεται για τη New York Times, είναι ο λόγος που αυτές οι στιγμές έχουν καταγραφεί και μπορούμε όλοι να τις δούμε.

Στο απολαυστικό video μπορούμε να δούμε τον ηθοποιό από τις πρώτες στιγμές επιβίβασης του στο αεροπλάνο όπου συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς για τα νέα του projects.

Στη συνέχεια ο Rea βιντεοσκοπεί όλες τις αντιδράσεις του ηθοποιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του και της προσγείωσης αλλά και όταν τους ενημερώνουν πώς ο γρηγορότερος δρόμος για το Los Angeles είναι ένα λεωφορείο το οποίο θα κάνει να φτάσει 2 ώρες.

 

Απ’ όσο μπορούμε να καταλάβουμε ο Keanu φαίνεται να είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος για να έχεις μαζί σου σε ένα road trip καθώς φρόντισε να κάνει τη διάρκεια του ευχάριστη στους συνεπιβάτες του! Πώς το έκανε αυτό; Διαβάζοντας τους στοιχεία για το Bakersfield στο οποίο προσγειώθηκαν, αλλά και παίζοντας τους από το κινητό του ντόπια country μουσική!

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα