Μην χασετε

Τριαντάφυλλος σε Κραουνάκη: «Η ζήλια θα σε φάει – Κάτω τα χέρια από τη Θεοδωρίδου»

Μια νέα καλλιτεχνική κόντρα ήρθε στην επιφάνεια και αυτή τη φορά ανάμεσα στον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Τριαντάφυλλο.

Advertisements

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του τραγουδοποιού στη θεσσαλική τηλεόραση TRT και τον Σωτήρη Πολύζο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε η φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν τη θεωρώ καλή φωνή. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο απόσπασμα που θα ακούσετε.

Φαίνεται όμως ότι από τα λόγια του ενοχλήθηκε ο Τριαντάφυλλος -που στο παρελθόν είχε και εκείνος κόντρα με την τραγουδίστρια αλλά τελικά έλυσαν τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Κάτω τα χέρια από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, Κραουνάκη, η ζήλια θα σε φάει. Η Νατάσα έχει δείξει τόσα χρόνια πως είναι κορυφαία και ο κόσμος το δείχνει με την αγάπη του τόσα χρόνια. Γι’ αυτό άραξε στα κυβικά σου, δεν μπορείς να την φτάσεις ποτέ ούτε από φωνή ούτε από τίποτα» ήταν το αιχμηρό του σχόλιο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα