Μην χασετε

Τραγική ειρωνεία για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε ο «δολοφόνος» επεισοδίου της 10ης Εντολής

Απίστευτη εξομολόγηση για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία βίωσε κυριολεκτικά απρόβλεπτες στιγμές. Την αποκάλυψη έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στο Menshouse.gr και την Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου.

Advertisements

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  η ηθοποιός βρέθηκε τετ α τετ με πρώην κατάδικο για δολοφονία. Συγκεκριμένα επιβιβάστηκε στο ταξί που οδηγούσε ο πρώην κατάδικος, ο οποίος είχε γίνει επεισόδιο για την 10η Εντολή. Η τραγική ειρωνεία; Η Καρυοφυλλία Καραμπέτη πρωταγωνιστούσε στο επεισόδιο που είχε ως πηγή έμπνευσης τον οδηγό της!

Ο δημιουργός του αστυνομικού σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τη λαχτάρα που βίωσε η «μούσα» του.

«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής», εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα