Μην χασετε

Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 20/5: Λύσεις για eρωτικές και οικονομικές υποθέσεις – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, με τον Κρόνο στον Υδροχόο!

Advertisements

 

Ήρθε η ώρα, να κοιτάξουμε τον eρωτα σε βάθος και ουσία, να πάρουμε σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις για τα αισθηματικά μας αλλά και για τα οικονομικά μας!

Πρέπει να προσγειωθούμε, να συνετιστούμε, να σκεφτούμε λογικά και να σταθεροποιήσουμε και να σιγουρέψουμε κάποιες σχέσεις επιτέλους την eρωτική μας ζωή, αλλά και να βελτιώσουμε ουσιαστικά τα οικονομικά μας!

 

Το μέτρο και η ωριμότητα στην συμπεριφορά μας σε eρωτα και χρήμα, θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και μάλιστα θα είναι μόνιμα!

Ευνοούμαστε κυρίως, αν έχουμε Ζώδιο ή Ωροσκόπο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Βελτιώνονται ουσιαστικά κοινωνικές σχέσεις, επαφές, αλλά και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Χρησιμοποίησε την εύνοια υπέρ των προσωπικών σου στόχων και ιδεών!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχεται ουσιαστική οικονομική εύνοια, λόγω της δικής σου μέχρι τώρα σωστής διαχείρισης. Η σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής είναι δεδομένη και ουσιαστικές επιθυμίες εκπληρώνονται στον eρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ήρθε η ώρα, διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις, αλλά κυρίως ο eρωτικός και ο οικονομικός τομέας, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν σημαντικά! Αλλάζεις εμφανισιακά, είσαι αξιοθαύμαστος και βελτιώνεις ουσιαστικά την ζωή σου σε όλους τους τομείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείνεις επιτέλους παλαιές πληγές και ανανεώνεσαι συναισθηματικά, ξεπερνώντας κάθε είδους ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που είχες ως τώρα και παίρνεις αποφάσεις για να συνεχίσεις μπροστά! Παρασκηνιακοί eρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα!

 

ΛΕΩΝ: Ο φιλικός τομέας σε βοηθά έμπρακτα στην διεκδίκηση των στόχων σου και αποδεικνύει την αξία του! Σίγουρες και ωφέλιμες συμμαχίες θα έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή, να σταθεροποιηθείς και να εκμεταλλευτείς την ουσιαστική εύνοια που έχεις τώρα στο τομέα της καριέρας. Έχεις την ευκαιρία για ουσιαστική βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

ΖΥΓΟΣ: Καταφέρνεις τώρα να είσαι και αισιόδοξος, αλλά και ταυτόχρονα λογικός! Έτσι, πετυχαίνεις πολλούς από τους υψηλούς στόχους σου! Η εύνοια αφορά κοινωνικές επαφές, αλλά και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο eρωτικός και οικονομικός τομέας, βελτιώνονται ακριβώς έτσι όπως επιθυμούσες και αυτή η εύνοια ήρθε για να μείνει! Πραγματοποιείς μία μεγάλη βαθιά και ουσιαστική επιθυμία!

Advertisements

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η εποχή, για να κάνεις το μεγάλο βήμα στον eρωτα, που θα έχει το χαρακτήρα ενός γάμου, συγκατοίκησης, εδραίωσης ή και έναρξη νέας σταθερής σχέσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εύνοια και βελτίωση θα υπάρξει στο εργασιακό περιβάλλον και θα έχεις επαγγελματική σιγουριά! Ιδανική εποχή για οικονομικές αγορές, αλλαγή εμφάνισης ή έναρξη διατροφής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Eρωτας ρομαντικός, παθιασμένος αλλά και σταθερός, έρχεται στη ζωή σου. Πολλές και ουσιαστικές οι ευκαιρίες και οι επιτυχίες στον eρωτα!

ΙΧΘΥΣ: Ξεπερνάς αποτελεσματικά παρελθοντικές ανασφάλειες και ίσως μία επανασύνδεση, θα έρθει για να μείνει. Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν εύνοια και βελτιωμένες εξελίξεις!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα