Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 19/05: Λίγα και καλά – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η  Αφροδίτη στους Διδύμους  κάνει θετική όψη με τον  Κρόνο στον Υδροχόο,  βάζοντας   μας σε διαδικασία αναζήτησης της ποιότητας, τόσο στην προσωπική και την eρωτική μας ζωή, όσο και στις αγορές μας. 

 

Η ποσότητα, η ελαφρότητα και η προσωρινή ευχαρίστηση δε θα γεμίσουν τα συναισθηματικά κενά μας, γι’ αυτό αναζητούμε την ουσία στο κάθε τι, το καλύτερο, το πιο αξιόλογο που μπορούμε να αποκομίσουμε από οποιαδήποτε επαφή μας είτε είναι eρωτική είτε κοινωνική γι’ αυτό κάνουμε σωστές επιλογές. Από την άλλη, θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, θα κάνουμε όλα όσα πρέπει ή εξυπηρετούν το καλό, όχι μόνο το δικό μας, αλλά και των άλλων και πιθανόν όχι ό,τι μας αρέσει.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι και Υδροχόοι αρκετά εκλογικευμένοι, δείχνετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και σας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή για να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορεί οι επιλογές σας να μην είναι πολλές, είναι όμως αξιόλογες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην στέκεστε στην επιφάνεια, αλλά στην ουσία. 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα