Μην χασετε

Τρίγωνο Άρη με Κρόνο 9/9: Αυτοπεποίθηση και Εκπλήρωση Στόχων

Ο Άρης στην Παρθένο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία ιδιαίτερα θετική και δυναμική όψη Τριγώνου, την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019! 

Advertisements

Οι στόχοι μας εκπληρώνονται και οι δράσεις μας είναι απόλυτα αποτελεσματικές! Είμαστε ικανοί να αναγνωρίζουμε και να αρπάζουμε ουσιαστικές και σπουδαίες ευκαιρίες, ώστε να φέρουμε την ισορροπία και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Έχουμε όλα τα φόντα, ώστε να βελτιώσουμε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας που θέλουμε να πετύχουμε σχέδια και σκοπούς!

Με πειθαρχεία, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, η επιτυχία ως επιβράβευση, είναι δεδομένη!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, του 2ουδεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Ευνοείσαι για μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση σου ή την έναρξη υγιεινής διατροφής. Χρησιμοποίησε επίσης την ενέργεια και την όρεξη σου για δουλειά, αποδεχόμενος επιβραβεύσεις για την απόδοση σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Διασκέδασε ποιοτικά και εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα και την γοητεία σου! Η ερwτική σου ζωή γίνεται ουσιαστικότερη, δυναμική και γεμάτη πάθος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν το διεκδικείς ξανά και επιτέλους αποτελεσματικά! Βελτιώνεις σημαντικά οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σπιτιού!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδυναμώνεις σχέσεις με γνωστούς και αδέρφια, διεκπεραιώνεις με επιτυχία τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου και μέσα από το περιβάλλον σου πετυχαίνεις στόχους.

ΛΕΩΝ: Κάνεις τις σωστές και αποτελεσματικές κινήσεις για να βελτιώσεις  τα οικονομικά σου και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Είσαι γεμάτος ενέργεια και  δύναμη σου και διεκδικείς χωρίς δισταγμό και προσγειωμένα στόχους και μεγάλες επιθυμίες! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς σχέσεις και καταστάσεις!

ΖΥΓΟΣ: Αν κινηθείς παρασκηνιακά θα βγεις κερδισμένος και ένας κρυφός έρωτας σε παρασύρει με το πάθος του! Συνειδητοποιείς τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις για το μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βλέπεις τον φιλικό σου κύκλο με μια πιο ουσιαστική ματιά, αλλά και εκείνοι από την μεριά τους σε παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά. Φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις όνειρα και στόχους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν φερθείς ώριμα, δραστήρια και υπεύθυνα στον τομέα της καριέρας, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος και θα αναγνωριστείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες, πετυχαίνοντας αυτά που έχεις στοχεύσει. Επαφές και μετακινήσεις ευνοούνται πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινήσου σωστά στα οικονομικά και θα βγεις κερδισμένος. Επιπλέον, η ερwτική ζωή σε ανταμείβει με ουσιαστικό πάθος και πραγματοποίηση επιθυμιών!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ: Μπαίνουν γερά θεμέλια στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος η έναρξη μίας νέας σοβαρής σχέση, είναι πολύ πιθανή τώρα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα