Μην χασετε

Ερμής Τρίγωνο με Πλούτωνα 9/9: Διορατικότητα και Λύσεις

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και ο Πλούτωναςαπό το ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει δρόμους επικοινωνίας για επίτευξη σημαντικών στόχων και επιθυμιών!

Advertisements

Έχουμε δυναμικό και ουσιαστικό λόγο και κάνουμε ξεκάθαρες εύστοχες και κατανοητές συζητήσεις, καθοδηγούμενες από το ένστικτο και μας οδηγούν σε πετυχημένες συμφωνίες και θετικά μόνιμα αποτελέσματα!

Επιπλέον η προσγειωμένη λογική σε συνεργασία με την οξυδέρκεια και την διορατικότητα μας, θα μας δώσει λύσεις και ευκαιρίες, σε θέματα που μας προβληματίζουν καιρό. Η αντίληψη μας ανεπτυγμένη και ικανότητα μας να «διαβάζουμε» τις προθέσεις των άλλων, αλάνθαστη!

Στον έρωτα, επιπολαιότητα, ασάφεια και επιφανειακές συμπεριφορές, δεν έχουν θέση πια! Πλέον, σημαντικές και ουσιαστικές αποκαλύψεις, θα μας δείξουν ακριβώς που βρισκόμαστε και τι όντως βαθιά επιθυμούμε!

Ευνοημένοι, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  και κυρίως όσους έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 3οδεκαήμερο!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρώνεσαι στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη και βελτιώνοντας την απόδοση σου. Καλή εποχή για να φροντίσεις την εμφάνιση σου και το σώμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι απόλυτα κερδισμένος στην ερwτική  ζωή. Οι σημαντικότερες, αλλά και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι!  Κυνήγησε την τύχη σου με κάθε τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που ξαναχτίζονται. Το ερwτικό σου παρελθόν σε απασχολεί ξανά με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι κοινωνικός, ευφυής και δημοφιλής, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, για να πετύχεις στόχους και επιθυμίες, με σύμμαχο το κοινωνικό σου περιβάλλον, αλλά και τα αδέρφια σου.

ΛΕΩΝ: Είσαι δυναμικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και έχεις ισχυρή γνώμη και λόγο! Μέσα από επικοινωνίες διεκδικείς και εκπληρώνεις επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα για να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία! Ο λόγος σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό και μαγνητίζει τους γύρω σου. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα!

ΖΥΓΟΣ: Παρασκηνιακές σχέσεις και επικοινωνίες ευνοούνται! Ανανεώνεσαι ψυχικά και έχεις ισχυρή διαίσθηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φιλικός σου κύκλος βελτιώνεται και αυτό είτε μέσω σημαντικών νέων γνωριμιών, είτε μέσω ουσιαστικών συζητήσεων. Μεγαλεπήβολα όνειρα πραγματοποιούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ώστε να κερδίσεις επαγγελματική καταξίωση, όπως και βελτίωση κοινωνικής εικόνας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, να κάνεις την επανάσταση σου συνετά και όπως πρέπει, πετυχαίνοντας στόχους και επιθυμίες. Πες ναι σε ένα ταξίδι ή έξοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεις ουσιαστικές λύσεις σε οικονομικά, αλλά και ερwτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διαίσθηση σου αλλά και την γοητεία σου, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές σου επιθυμίες. 

Advertisements

ΙΧΘΥΣ: Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται και αυτό οφείλεται στη σωστή επικοινωνία με το σύντροφο σου, αλλά και στην ικανότητα σου να γοητεύεις με τον ισχυρό σου λόγο!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα