Μην χασετε

«Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε! Η 16χρονη Thylane Blondeau στο fashion show του Michael Kors

Όταν ήταν έξι ετών είχε χαρακτηριστεί «το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου». Ο λόγος για την Thylane Blondeau, η οποία μεγάλωσε και παραμένει μια καλλονή.

Advertisements

Το 16χρονο μοντέλο από τη Γαλλίδα εθεάθη πριν λίγες ημέρες στο fashion show του Michael Κors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έκλεψε τις εντυπώσεις. Mάλιστα, συνοδευόταν από τον Gabriel-Kane Day Lewis, τον γιο του διάσημου ηθοποιού Daniel Day Lewis και αυτό προσέλκυσε ακόμη περισσότερη προσοχή.

Μαζί με την Naomi Watts, την Nicole Kidman, την Catherine Zeta Jones και την 14χρονη κόρη της, έκατσε στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την συλλογή για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018.

Η Thylane, η οποία είναι η κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau, έγινε πρωτοσέλιδο όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα για τον διάσημο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier.

Στα έξι φωτογραφήθηκε για το Vogue Enfants – ένα ένθετο στο Vogue Paris και τότε τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να την αποκαλούν «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» και το πορτρέτο της έκανε το γύρο του ίντερνετ.

Το 2011, στην ηλικία των 10 ετών εμφανίστηκε ξανά στις σελίδες του Vogue Paris, σε μια σειρά από εικόνες που ορισμένοι βρήκαν ακραίες για ένα τόσο μικρό κορίτσι.

Σήμερα έχει υπογράψει με το πρακτορείο IMG, είναι πρέσβειρα της L’Oréal και το πρόσωπο ενός αρώματος της σχεδιάστριας Lolita Lempicka.

star.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα