Μην χασετε

Το κομμάτι που θα φοράμε συνέχεια από τώρα και στο εξής

Μπορούμε να το ορίσουμε και ως το πασπαρτού κομμάτι της άνοιξης.

κόμα και τα basics που έχουμε στη ντουλάπα μας χρειάζονται μία μικρή ανανέωση κάθε φορά που αλλάζει η σεζόν. Έτσι, ενώ τον χειμώνα μπορεί να επιλέγαμε κυρίως σκούρα ή εντελώς μαύρα T-shirts και το καλοκαίρι να μην αποχωριζόμαστε τα κλασικά λευκά, τώρα την άνοιξη αξίζει να δείξουμε λίγη αγάπη και στα γκρι T-shirts που ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα.

Από τη μία μπορούμε να το φορέσουμε απλά με ένα τζιν παντελόνι ή μια φούστα, δημιουργώντας τον πιο basic αλλά stylish συνδυασμό, είτε να το συνδυάσουμε με statement κοσμήματα και αξεσουάρ όπως φουλάρια και μαντήλια, ακόμη και με άλλα tops, κάνοντας το πιο “ψαγμένο” layering.

Μάλιστα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το ντύσιμό σας λίγο πιο chic, αλλά να παραμένει και casual, μη διστάσετε να φορέσετε το γκρι T-shirt σας με ένα κομμάτι που έχουμε δει να το φοράνε όλες τώρα την άνοιξη και που μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σύνολο λίγο πιο smart – μιλάω για το καρό γκρι σακάκι. Αυτά τα δύο σε συν΄δυασμό με ένα ψηλόμεσο τζιν, είναι ίσως ό,τι πιο ωραίο μπορείτε να επιλέξετε αυτή την περίοδο.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα