Μην χασετε

Τι μπορείτε να φορέσετε σε μία συνέντευξη για δουλειά;

Τι μπορείτε να φορέσετε αν έχετε συνέντευξη για δουλειά;

Advertisements

Η μόδα και το στιλ δεν σχετίζονται μόνο με τα όμορφα, καλοραμμένα ρούχα, με τις γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα μας ή με τις νέες τάσεις. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε, οι συνδυασμοί που κάνουμε μας βοηθούν να δείξουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το ντύσιμο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κάθε φορά που έχουμε μία συνέντευξη για δουλειά. Μέσα από τη εμφάνιση μας μπορούμε να δείξουμε πως είμαστε επαγγελματίες, πως γνωρίζουμε καλά τη δουλειά και πως είμαστε έτοιμες να εργαστούμε σκληρά. Ένα σωστό ντύσιμο μπορεί να μας κάνει επίσης να νιώθουμε όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, στοιχεία που κάθε γυναίκα θέλει να αποπνέει με την εμφάνιση μας. Και πάρολο που τις περισσότερες φορές νιώθουμε πως ξέρουμε τι πρέπει να φορέσουμε σε μία συνέντευξη για δουλειά, όταν έρθει η στιγμή δυσκολευόμαστε να βρούμε το κατάλληλο outfit.

Αν δεν γνωρίζετε τι να επιλέξετε ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο outfit για τη συνέντευξη μπορείτε να προτιμήσετε τις πιο κλασικές επιλογές όπως ένα λευκό κοστούμι. Είναι μία εύκολη λύση, αφού μπορείτε να το φορέσετε με πολλές αποχρώσεις. Γαλάζια, μαύρα, εμπριμέ πουκάμισα ή απλά t-shirt θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία αρμονική εμφάνιση.

Μπορείτε όμως να ξεφύγετε από τις κλασικές επιλογές, συνδυάζοντας διαφορετικά πανωφόρια, ώστε να δημιουργήσετε layering. Θα δώσει μία σύγχρονη πινελιά στο look και θα το αναβαθμίσει στιλιστικά.

Συνδυάστε το αγαπημένο σας denim παντελόνι με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και επιλέξτε ένα καρό σακάκι, το οποίο θα κάνει τη διαφορά στο outfit σας.

Μία άκρως εντυπωσιακή επιλογή είναι και τα φορέματα. Βρείτε εκείνο το φόρεμα που ταιριάζει στη σιλουέτα σας και σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Τα midi φορέματα είναι η ιδανική λύση, καθώς ανταποκρίνονται στο dress code των εταιρειών και είναι πολύ κομψά.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @emmahill, @fashiioncarpet, @styledumonde, @brittanybathgate

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα