Μην χασετε

Τζώρτζογλου για Φιλιππίδη: «Οι “παρεούλες” που ήξεραν και δεν μιλούσαν, επέτρεψαν σε αυτά τα φίδια να γιγαντωθούν»

«Τη διαφθορά κάποια στιγμή, την επιτρέπει και ο Θεός κάποια στιγμή και να υπάρξει, αλλά και να γίνει η εξυγίανση για ένα καλύτερο αύριο».

Advertisements

 

Με αφορμή τις ποινικές διώξεις εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη και για βιασμό, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τις εμπειρίες που ο ίδιος βίωσε στην αρχή της καριέρας του και όχι μόνο.

 

Μιλώντας στο TheCaller Web TV και την Κατερίνα Γιατζόγλου, ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι για πολλά χρόνια ήταν σε “black list”, επειδή δεν είχε πει το ναι στο να μπει σε μια “παρέα”.

«Το χειρότερο δεν είναι μόνο ότι πιάσαμε κάποιους από αυτούς που είναι σχεδόν δολοφόνοι ανθρωπίνων συνειδήσεων, αλλά είναι και οι “παρεούλες” αυτών που ήξεραν και δεν μιλούσαν».

Ο ηθοποιός, που βρίσκεται τουλάχιστον τρεις δεκαετίες στο χώρο του θεάματος, έκανε λόγο για διαφθορά στο θέατρο -και όχι μόνο-, την οποία, όπως ανέφερε, «κάποια στιγμή την επιτρέπει και ο Θεός να υπάρξει, αλλά και να γίνει εξυγίανση».

«Οι “παρεούλες” που ήξεραν και δεν μιλούσαν, επέτρεψαν σε αυτά τα φίδια να γιγαντωθούν και να σκοτώσουν κόσμο», κατέληξε.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα