Μην χασετε

Τα ribbon highlights είναι το νέο balayage στα μαλλιά

Τον τελευταίο καιρό γνωρίζαμε πως η απόλυτη τάση στα μαλλιά είναι το balayage. Το Instagram feed μας, όμως, έχει πλημμυρίσει από ένα νέο trend που επικρατεί στο εξωτερικό και δεν είναι άλλο από τα ribbon highlights. H νέα τάση, μάλιστα, έχει ήδη αποκτήσει  αρκετές οπαδούς αφού υπόσχεται να χαρίσει στα μαλλιά μας βάθος και ένταση. 

Advertisements

Άν φοβάσαι, λοιπόν, φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές, τα ribbon highlights είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις καθώς χαρίζει μια φυσική αντίθεση στα μαλλιά. Σε αντίθεση με το απλό balayage, η τεχνική εδώ δεν εστιάζει στις άκρες των μαλλιών. Στα ribbon highlights η τεχνική ξεκινά από τη βάση (κυρίως σκουρόχρωμη) και δημιουργεί ανταύγειες σε φυσικούς τόνους, σαν λεπτές “κορδέλες” (ribbons), από πάνω προς τα κάτω. Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με το balayage με τη διαφορά ότι δημιουργείται πιο έντονη αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων (σκούρων και ανοιχτών), η οποία υπάρχει σε όλα τα layers των μαλλιών.

Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις αυτό το trend, θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις ένα wavy look που θα τονίζει την κίνηση των μαλλιών σου και φυσικά θα αναδεικνύει όλη την εμφάνιση.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα