Μην χασετε

Τα fashion items που θα αναβαθμίσουν τις casual εμφανίσεις σας

Ρούχα και αξεσουάρ που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας

Advertisements

 

Για να δημιουργήσετε κομψά σύνολα δεν χρειάζεται να έχετε πολλά fashion items στη ντουλάπα σας, αλλά να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς.

 

Τα ρούχα που επιλέγετε για τις καθημερινές εμφανίσεις σας και το πώς εκμεταλλεύεστε τα κομμάτια της ντουλάπας σας για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, είναι το μυστικό για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Πώς μπορείτε να πετύχετε κομψές casual εμφανίσεις;

Βάλτε χρώμα στα looks σας

Αφήστε για λίγο στην ντουλάπα σας τα κλασικά μαύρα, γκρι ή μπλε κομμάτια και επιλέξτε fashion items σε έντονες αποχρώσεις. Επιλέξτε ανοιχτά χρώματα για να αποφύγετε τις «μουντές» εμφανίσεις και να δώσετε στιλ σε κάθε look. Ένα φούτερ ή μία μπλούζα σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

 

Advertisements

Αναδείξτε τα πιο κομψά σημεία του σώματος σας

Κάθε γυναίκα έχει όμορφα στοιχεία στην εμφάνιση της που την κάνουν να ξεχωρίζει και να νιώθει όμορφη. Κομμάτια όπως οι ολόσωμες φόρμες ή οι φαρδιές παντελόνες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ψηλά πόδια, ενώ αν τα συνδυάσετε με απλά tops, puffer ή denim μπουφάν σας βοηθούν να δημιουργήσετε τις πιο νεανικές εμφανίσεις.

Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ

Αν θέλετε όμως να δημιουργήσετε ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα, ξεχάστε την κλασική μαύρη τσάντα και προτιμήστε ένα backpack σε metallic αποχρώσεις, ρολόγια σε έντονα patterns, αλλά και sneakers σε χαρούμενα χρώματα.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα