Μην χασετε

Τα 7 denim κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το φθινόπωρο

Το τζιν είναι η πιο κυρίαρχη και κλασσική τάση που επικρατεί στον χώρο της μόδας. Μας χαρίζει άνεση, στιλ και πρακτικότητα και γι΄αυτό αποτελεί απαραίτητο κομματι της γκαρνταρόμπας μας. Το καλοκαίρι το αφήνουμε λίγο στην άκρη, αλλά το φθινόπωρο επιστρέφει πιο ανανεωμένα και μοντέρνα από ποτέ.

Advertisements

Δέιτε παρακάτω τις hot denim trends, που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε τους επόμενους μήνες.

 

Crease front jeans

Φυσικά και δε μπορούμε να μιλάμε για τάσεις στα τζιν και να μην αναφερθούμε πρώτα στα παντελόνια, τα οποία αποτελούν must have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, ανεξαρτήτως στιλ και χαρακτήρα.

Για το φετινό φθινόπωρο, η μόδα επιστρέφει στα all time classic και μας συστήνει ξανά τα παντελόνια, επηρεασμένα από τις δεκαετία των ‘70s, με τσάκιση στο μπροστινό μέρος και φαρδύ τελείωμα. Ταιριάζουν μοναδικά μ’ ένα ζευγάρι μπότες.

 

Dark blue

Κι ενώ είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του τζιν, οι σκούροι τόνοι παίρνουν και πάλι τα ηνία. Το βαθύ μπλε που αγγίζει ελάχιστα το μαύρο είναι αυτό που χρειάζεστε την επόμενη σεζόν.

Advertisements

Διάσημοι οίκοι όπως οι Hermès και Christian Dior μας χάρισαν πλήθος σχεδίων που θέλουμε να αποκτήσουμε. Επενδύστε σε πολλά κομμάτια αυτής της εκδοχής και δημιουργήστε το απόλυτο total dark blue denim look.

 

‘90s straight leg

Όπως έχουμε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό στο χώρο της μόδας, η φράση “’90s welcome back” ήρθε για να μείνει.

Έτσι κα φέτος αν είστε λάτρεις των straight leg jeans έχετε ακόμα έναν λόγο να χαρείτε. Θα τα συναντήσετε παντού, όπως συνέβη και στα shows για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε μία μεγάλη συλλογή.

 

Bag style

Σε περίπτωση που δε μπορείτε να αποχωριστείτε το τζιν ύφασμα και θέλετε να έχετε πολλά τέτοια στοιχεία, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία τζιν τσάντα, ακριβώς όπως παρουσίασε και το brand Acne Studios.

Advertisements

Δεν πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο στιλ ακόμα γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να είστε από τις πρώτες που θα το επιλέξουν.

 

Maxi skirts

Φυσικά και οι μακριές, τζιν φούστες έχουν γίνει η απόλυτη τάση των τελευταίων σεζόν. Η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και έχετε την ευκαιρία να τις εντάξετε και πάλι, σταδιακά στα σύνολα σας.

Μπορείτε να τις επιλέξετε μαζί μ’ ένα πουκάμισο για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και για τις βραδινές σας εξόδους μαζί με knit tops και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

Jackets

Το τζιν πανωφόρι αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις μεταβατικές περιόδους.

Παρόλα αυτά τη φετινή σεζόν μπορείτε να τα εντάξετε στην εικόνα σας και τις ημέρες με περισσότερο κρύο, συνδυάζοντας το μαζί με ένα puffer jacket για περισσότερο layering.

 

Slouchy way

Οι loose γραμμές έχουν κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Για να δημιουργήσετε την απόλυτη φθινοπωρινή εμφάνιση δεν έχετε παρά να παρουσιάσετε ένα total slouchy denim look. Συνδυάστε ένα φαρδύ τζιν πουκάμισο με το αντίστοιχο παντελόνι και είστε έτοιμες!

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα