Μην χασετε

Τα 5 κορυφαία χρώματα για να βάψεις τα μαλλιά σου τη νέα χρονιά

Το 2021 θα είναι έτος ανανέωσης – οπότε γιατί να μην κάνεις το ντεμπούτο σου τον Ιανουάριο με ένα νέο νέο χρώμα μαλλιών; Δείτε παρακάτω ποια χρώματα θα είναι στη μόδα για το νέο έτος αλλά και τα χτενίσματα με τα οποία ταιριάζουν, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Advertisements

Smoky μπλε

Ο Oliver Adams, ειδικός της Clairol και top artist της Wella Colorcharm, λέει ότι οι αποχρώσεις του smoky θα είναι στη μόδα το 2021. «Κράτα την παιχνιδιάρικη και εξωτική τάση στα χρώματα των μαλλιών, αλλά σε πιο σταχτί, smoky τόνους όπως του κάρβουνου και του μπλε», λέει στο Health, ο Adams. Αυτή η εμφάνιση πάει καλύτερα σε κυματιστά μαλλιά.

 

Μεταλλικό χρυσό

Η hairstylist Frédéric Fekkai λατρεύει το μεταλλικό χρυσό για το 2021, ειδικά για τα κορίτσια και τα αγόρια με σγουρά μαλλιά. Λέει ότι το συγκεκριμένο χρώμα θα ζεστάνει το πρόσωπο και θα τονίσει τις μπούκλες. Λίγο ξανθό, λίγο κόκκινο, λίγο γυαλιστερό – μίλα με τον hair stylist σου για την καλύτερη απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου.

 

Ηighlights κόκκινου κρασιού

Οι λάτρεις του κρασιού, θα χαρούν: Το κόκκινο χρώμα είναι στη μόδα για το 2021. Ο Adams είναι παθιασμένος με τα «πλούσια ηδονικά κόκκινα, όπως το μαύρο κεράσι και το merlot, με μπορντό στοιχεία». Είτε είσαι από τη φύση σου κοκκινομάλλα είτε μελαχρινή που θέλεις να πειραματιστείς, «τα κόκκινα σίγουρα θα φέρουν πίσω το σ∈ξι» λέει ο Adams.

Advertisements

 

Ξανθό πλατινέ

Η Fekkai ενθαρρύνει όσες έχουν κοντά μαλλιά να παίξουν με το ξανθό πλατινέ από τη νέα χρονιά. Αυτό το κλασικό cool κορίτσι έχει πάντα στυλ και παίζει επιλέγοντας διασκεδαστικά αξεσουάρ, όπως κλιπ και κορδέλες που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση. Για όσες έχουν μακρύτερα μαλλιά, ο Adams συνιστά ένα μείγμα από babylights και μπαλαγιάζ για να διατηρηθεί πιο εύκολα το ξανθό πλατινέ.

 

Παστέλ λεβάντα

Λιγότερο φυσικό από το ξανθό πλατίνε, η Fekkai παροτρύνει όποια νιώθει τολμηρή, να τα βάψει παστέλ μωβ. Τα φρέσκα, θηλυκά και λίγο πανκ, μαλλιά στο χρώμα της λεβάντας έχουν μια διακριτική ικανότητα να απαλύνουν τα χαρακτηριστικά σου και να τραβάνε τα βλέμματα, ειδικά με ένα καλοφτιαγμένο pixie κούρεμα.

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα