Μην χασετε

Τάσεις του 90 που επιστρέφουν και πρέπει να υιοθετήσεις!

Νομίζω πως όλες έχουμε παρατηρήσει την μεγάλη επιρροή που έχουν στις τάσεις της μόδας οι προηγούμενες δεκαετίες!

Advertisements

Συγκεκριμένα, έχουμε δει πολύ έντονα τις τάσεις του 90 να έχουν επιστρέψει δυναμικά, και να έχουν υιοθετηθεί από πολλές fashion icons, μοντέλα και διάσημους. Γενικότερα με μία απλή βόλτα θα δεις και εσύ πολλά από τα παρακάτω outfits στις εμφανίσεις πολλών κοριτσιών!

Πολλές κολεξιόν είδαμε ότι χρησιμοποίησαν ως πηγή για τις νέες τους κυκλοφορίες την χρυσή αυτή δεκαετία, και χαιρόμαστε πολύ γι’αυτό γιατί έχουμε και πάλι την ευκαιρία να φορέσουμε τα παρακάτω κομμάτια! Δες λοιπόν τις τάσεις της μόδας που θα επικρατήσουν και αυτή τη σεζόν!

1 Καρό φούστα

Η καρό φούστα, είτε είναι γκρι μαύρο και άσπρο, είτε περιλαμβάνει το κόκκινο είναι σίγουρα ένα στοιχείο που κάνει κάθε εμφάνιση πλέον εκτός από girly,  ταυτόχρονα και πολύ διαχρονική.

2 Ψηλόμεσα παντελόνια 

Οι γυναίκες στην δεκαετία του 90 φορούσαν τα παντελόνια αυτά και γενικότερα τα ψηλόμεσα τζιν λόγω της άνεσης που προσφέρουν! Πλέον είναι κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου! Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς από το πρωί έως και το βράδυ.

3 Τζιν φούστες

Η παρακάτω fashion blogger έχει συνδυάσει μία μίνι τζιν φούστα με ένα μεταλλιζέ πουλόβερ, στυλ πλεκτό, και έχει καταφέρει ένα καθημερινό, αλλά παράλληλο απίστευτα στιλάτο ντύσιμο που μπορείς να κάνεις και εσύ για τις καθημερινές σου βόλτες.

4 Denim on denim

Μέχρι τώρα διστάζαμε να φορέσουμε τζιν με τζιν, ενώ τώρα το προτιμούμε! Ο συνδυασμός αυτός είναι σωστός αν επιλέξεις να φορέσεις από μέσα ένα ουδέτερο τοπ και sneakers.

5 Σαλοπέτες

Εδώ και καιρό βλέπουμε τις σαλοπέτες να κάνουν μεγάλο και δυναμικό comeback, αλλά τώρα μπορούμε να τις απολαύσουμε σε όλες τις εποχές του χρόνου, επιλέγοντας να φορέσουμε από κάτω ένα αμάνικο ζιβάγκο.

Advertisements

6 Παντελόνι καμπάνα

Άλλη μία τάση της μόδας που βλέπουμε ότι επιστρέφει από την δεκαετία του 90 είναι φυσικά το παντελόνι καμπάνα. Μπορείς να επιλέξεις ένα τζιν ή ένα μαύρο για να κάνεις πιο εύκολους συνδυασμούς, ή ένα κυπαρισσί, όπως το παρακάτω και να το συνδυάσεις με ένα πουλόβερ με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

7 Μπουφάν Puffer

Εκτός από ζεστά, είναι και η τελευταία λέξη όσο αφορά τα μπουφάν!

8 Καπέλα baseball

Το καπέλο baseball ήταν πραγματικά ένα στοιχείο που προτιμήθηκε πολύ το 90, από άνδρες και γυναίκες. Μπορείς να επιλέξεις ένα δερμάτινο μαύρο καπέλο, ή ένα γενικά ένα μονόχρωμο και να ολοκληρώσεις ένα καθημερινό σου look.

9 Crop tops

Δεν χρειάζεται να έχεις σώμα μοντέλου για να φορέσεις τα κοντά μπλουζάκια! Αν θέλεις να κρύψεις μερικές ατέλειες του σώματός σου, μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο moms jean και να μην ανησυχείς καθόλου!

10 Κοστούμια

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 90, τα κοστούμια ήταν μία κλασσική επιλογή των γυναικών για το γραφείο αλλά και όλων των εμφανίσεών τους. Τότε, τα φορούσαν με τρόπο ώστε να δείξουν μία σοβαρότητα, ή και να αγκαλιάσουν την tomboy πλευρά. Σήμερα, μπορείς να φορέσεις ένα κοστούμι για να κάνεις μία κομψή εμφάνιση!

(Επίσης, μπορούμε να σχολιάσουμε πόσο τέλειες είναι οι γόβες της παρακάτω φωτογραφίας;)

11 Μονόχρωμα σύνολα

Τα μονοχρωματικά σύνολα είναι και πάλι εδώ να κάνει κάθε outfit απίστευτα κομψό και στιλάτο. Επίλεξε ένα χρώμα που κολακεύει την επιδερμίδα σου και κάνε τα πιο stylish looks.

12 Track suits

Τα έχουμε δει άπειρες φορές στο Instagram αλλά και στους δρόμους! Αν θέλεις να το φορέσεις και εσύ, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μαύρο τοπ για μία πιο ασφαλή επιλογή και να ολοκληρώσεις το outfit με sneakers ή πέδιλα.

Advertisements

13 Denim jacket

Τέλος, η λίστα μας θα ήταν ελλιπής αν δεν συμπεριλαμβάναμε στις τάσεις του 90 και το αγαπητό για όλους denim jacket! Φέτος, έχει επιστρέψει με την μορφή oversized ζακέτας, και σε μαύρο και λευκό χρώμα με διάφορες στάμπες και κεντήματα. Μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα, από φόρμες έως και φόρεμα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα