Μην χασετε

Τάσεις στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για το 2017

Σύντομα θα μιλήσουμε για τα Χριστούγεννα, αλλά όχι για το τι να κάνουμε με τις τάσεις της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Και από ότι βλέπουμε ήδη κυκλοφορούν μερικά από τα ασφαλέστερα στοιχήματα για τη διακόσμηση των επερχόμενων διακοπών στο τέλος του έτους. Θα το συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο …

Advertisements

Πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα, από τους πιο μινιμαλιστικούς χώρους μέχρι τα πιο ρουστίκ περιβάλλοντα, με τη φυσική διακόσμηση που προκάλεσε ήδη πραγματικό trend πέρυσι. Στη συνέχεια θα σας φέρουμε μια σειρά από τάσεις για να διακοσμήσετε φέτος.

Μινιμαλιστικά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Τα σημερινά σπίτια συχνά προσπαθούν να ξεφύγουν από την υπερβολικά διακοσμημένη διακόσμηση. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι για αυτό το έτος αρχίζουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα μινιμαλιστικά. Για παράδειγμα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα κλαδιά. Μπορούν να βαφτούν λευκά ή να αφεθούν στο φυσικό τους χρώμα για να δώσουν περισσότερη ζεστασιά. Αν και η αλήθεια είναι ότι ο στόχος θα δώσει πάντα περισσότερο παιχνίδι για να μπορέσει αργότερα να συμπεριλάβει το χρώμα.

Το χρυσό επιστρέφει στη διακόσμηση των Χριστουγέννων.

Με αυτό το χρώμα συμβαίνει το ίδιο με το πράσινο και το κόκκινο, δεν μας άφησαν ποτέ, αλλά τα τελευταία Χριστούγεννα παρατήρησα τη χαμένη παρουσία. Παρόλα αυτά φέτος θα δούμε πολύ χρυσό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά και στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, καθώς και στα στολιδια. Αγαπάμε το χρυσό γιατί φέρνει κομψότητα. Τα επιτραπέζια σκεύη με χρυσές λεπτομέρειες ή σε αυτό το χρώμα, θα είναι ένα καλό στοίχημα για να ντύσετε το τραπέζι σας.

Ξύλο στη διακόσμηση των Χριστουγέννων

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι φέτος το ξύλο θα είναι μόδα. Αυτό το υλικό είναι ένας άριστος σύμμαχος για τα κλασικά κόκκινα και πράσινα, επειδή φέρνει τη ζεστασιά που συχνά λείπει στη διακόσμηση των Χριστουγέννων. Ξύλινα κιβώτια θα δούμε πολλά αυτό το έτος, αυτά τα τυπικά κουτιά των φρούτων. Οι σιλουέτες του ξύλου θα είναι επίσης μια τάση σε αυτές τις διακοπές, όπως για παράδειγμα αστέρια, πεύκα και άλλα.

Περισσότερες προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: χρώμα ασημί και γκρι

Το ασημί χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό το έτος. Επίσης και το γκρι. Βλέπουμε το παρόν σε διάφορα στολίδια, κορδέλες για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο χριστουγεννιάτικο σας deco. Ένα άλλο αναπόφευκτο φέτος θα είναι οι τυπικές γιρλάντες των φώτων. Το καλό είναι ότι αρχίζουν να βλέπουν πιο σύγχρονες παραλλαγές αυτών των γιρλάντων και τις αγαπάμε.

Τι σκέφτεστε για αυτές τις προτάσεις για διακόσμηση Χριστουγέννων;  Γνωρίζουμε ότι είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ή το Νέο Έτος, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν ιδέες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα