Μην χασετε

Τάνια Τρύπη: Η απάντησή της για το θερμό επεισόδιο με δημοσιογράφο

Όπως σας γράψαμε χθες, η Τάνια Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Καλά και στον Λευτέρη Βουτσά, ωστόσο, η κουβέντα τους δεν κύλησε ομαλά.

Advertisements

Οι ερωτήσεις που της έκανε ο δημοσιογράφος φαίνεται πως την ενόχλησαν, γι’ αυτό και η ηθοποιός ζήτησε να κλείσει η κάμερα και να σταματήσει η συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η Τάνια Τρύπη ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη, ενώ μίλησε και άκομψα με αφορμή τις ερωτήσεις του.

Το εν λόγω περιστατικό σχολιάστηκε σήμερα στο Πρω1νό και μάλιστα, για πρώτη φορά η Τάνια Τρύπη έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα έγιναν.  “Διέκοψα την συνέντευξη γιατί δεν υπήρχε καμία ερώτηση που να αφορά την  θεατρική μου παράσταση και μου τέθηκαν ερωτήσεις με τρόπο προσβλητικό και παράξενο. Ήταν πολύ αδιάκριτος ο τρόπος με τον οποίο ζητήθηκε η άποψη μου για συγκεκριμένα θέματα. Όταν κατάλαβα που ήθελε να οδηγηθεί η συζήτηση αναγκάστηκα να διακόψω τη συνέντευξη, διαπιστώνοντας πως δεν ήταν καν ενημερωμένος για τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής”, δήλωσε αποκλειστικά στο Πρω1νό. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα