Μην χασετε

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο τραγουδιστής των Linkin Park χαμογελαστός λίγο πριν αυτοκτονήσει

Ήταν στα τέλη Ιουλίου όταν η παγκόσμια μουσική σκηνή «πάγωσε» με την είδηση της αυτοκτονίας του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, στα 41 του χρόνια. Περίπου τρεις μήνες μετά, το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές, στις οποίες εμφανίζεται χαμογελαστός, σε carpool karaoke.

Advertisements

Οι ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος του Bennignton οφείλεται σε απαγχονισμό, ενώ στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχε ένα μπουκάλι αλκοόλ και στο παρελθόν ο ίδιος είχε εξομολογηθεί πως έδινε «μάχη» με την κατάθλιψη και την κατάχρηση ουσιών.

Στο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του κόσμου και δημοσιεύτηκε στο Ίντερνετ κατόπιν άδειας της οικογένειας, ο μουσικός εμφανίζεται μαζί με τα μέλη της μπάντας και τον Αμερικανό κωμικό Ken Jeong να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες, τραγουδώντας και ανταλλάσσοντας αστεία.

«Με την ευλογία της οικογένειας του Chester και των συνεργατών του, μοιραζόμαστε αυτό το επεισόδιο και το αφιερώνουμε στη μνήμη του», αναφέρεται στην αρχή του βίντεο, που έχει διάρκεια 23 λεπτά και γυρίστηκε στις 14 Ιουλίου, έξι ημέρες πριν ο 41χρονος βάλει τέλος στη ζωή του…

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα