Μην χασετε

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μηλιόγλου για αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή: «Δεν μπορώ να πενθήσω…»

Φαίνεται πως η γιαγιά του, ήταν ένα από τ’ αγαπημένα του πρόσωπα. Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής “Εδώ” Δημήτρης Μηλιόγλου, συγκινεί με τα λόγια που λέει για εκείνη, σήμερα που έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στα social media, λέει χαρακτηριστικά πως δεν θα πενθήσει, αλλά θα γιορτάσει για τη ζωή που έζησε.

Advertisements

Συγκεκριμένα έγραψε: “Η Γιαγιά μου σήμερα αποφάσισε να φύγει… Έτσι κι αλλιώς, όταν αποφάσιζε κάτι δύσκολα της άλλαζες γνώμη! Έζησε 91 υπερ-γεμάτα χρόνια. Είδε παιδιά, εγγόνια, δισεγγονή… Μέχρι και ραδιοφωνική καριερα στα 90 της έκανε! Έφυγε στην αγκαλιά των παιδιών της… Στον ύπνο της… όπως ήθελε… Ευτυχισμένη! Μακάρι να πάρω τη ζωντάνια και το τσαγανό της… Δεν μπορώ να πενθήσω… προτιμώ να γιορτάσω τη ζωή της! Δε θα μου λείψει… γιατί θα την έχω συνέχεια μαζί μου…”

Η Γιαγιά μου σήμερα αποφάσισε να φύγει… Έτσι κι αλλιώς, όταν αποφάσιζε κάτι δύσκολα της άλλαζες γνώμη! Έζησε 91 υπερ-γεμάτα χρόνια. Είδε παιδιά, εγγόνια, δισεγγονή… Μέχρι και ραδιοφωνική καριερα στα 90 της έκανε! Έφυγε στην αγκαλιά των παιδιών της… Στον ύπνο της… όπως ήθελε… Ευτυχισμένη! Μακάρι να πάρω τη ζωντάνια και το τσαγανό της… Δεν μπορώ να πενθήσω… προτιμώ να γιορτάσω τη ζωή της! Δε θα μου λειψει… γιατί θα την έχω συνέχεια μαζί μου…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Milioglou (@d_milioglou) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα