Μην χασετε

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου στο μήνυμά της για την αδελφή της: «Δεν ανάβω κερί για σένα»

Μία ακόμα ανάρτηση της Καίτης Φίνου στα social media ραγίζει καρδιές καθώς απευθύνεται στη νεκρή αδελφή της που υπεραγαπούσε!

Advertisements

Η ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την καθημερινότητά της εδώ και έξι μήνες είναι βουτηγμένη στο πένθος αφού έχασε την πολυαγαπημένη της αδελφή.

Η Μαρία Φίνου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και οι δύο αδελφές ήταν πολύ δεμένες. Ξαφνικά έπαθε ανακοπή, πρόλαβαν να τη μεταφέρουν ζωντανή στο Τζάνειο νοσοκομείο όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε αφού δεν άντεξε η καρδιά της. Η Καίτη Φίνου δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα είναι πια στη ζωή της η αγαπημένη της αδελφή και για αρκετό καιρό ήταν βουτηγμένη σε βαρύ πένθος.

Δείτε επίσης: Το αινιγματικό ποστ της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Μαραντίνη!

Έξι μήνες μετά, ο πόνος συνεχίζει να είναι αβάσταχτος για την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της αφού είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε πίσω της η Μαρία.

Με ανάρτησή της, η Καίτη Φίνου τη μνημόνευσε με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αδελφή της δεν ζει πια.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η πρωινή φώτο χωρίς μακιγιάζ και το σχόλιο για την ομορφιά της

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα