Μην χασετε

Συγκινημένος επέστρεψε στο «Πρωινό» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα επέστρεψε στο «Πρωινό» μετά από τον θάνατο του πατέρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η συγκίνησή του δε μπορούσε να μη φανεί στα πλάνα.

Advertisements

 

«Καλημέρα σας, είμαστε εδώ. Μου λείψατε. Είμαστε ορεξάτοι γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον… και εφόσον υπάρχετε εσείς εκεί, είμαστε και εμείς εδώ και ο ένας δίνει δύναμη στον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό, γι’ αυτούς που μένουν και είναι εδώ …».

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν αμήχανος γιατί οι συνάδελφοί του φώναζαν «Μας έλειψες. Σε αγαπάμε» και εισέβαλε η Φαίη Σκορδά η οποία τον αγκάλιασε σφιχτά και εκείνος της είπε ψιθυριστά και συγκινημένος: «Σ’ ευχαριστώ… για όλα»!

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν περάσουν στα gossip ζήτησε λίγο από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής για να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του για όλα όσα έκαναν για εκείνον αυτές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει. «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι είσαι σε μια οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Φαίη Σκορδά φανερά αμήχανη και συγκινημένη παρέμεινε σιωπηλή ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης τον ευχαρίστησαν.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα