Μην χασετε

Συγκινεί η γυναίκα του Κώστα Δόξα με το μήνυμα που στέλνει για την ενός έτους κορούλα τους

Τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης γιορτάζουν σήμερα ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση. Η μικρή έκλεισε το πρώτο έτος της ζωής της και η μητέρα της δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Advertisements

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε έγραψε: «Πριν ένα χρόνο ήρθες στη ζωή μας και μας έδειξες έναν τρόπο να αγαπάς και να αγαπιέσαι που δε φανταζόμασταν ότι υπάρχει. Μας έμαθες να είμαστε άνθρωποι με περισσότερη κατανόηση και υπομονή. Σε ευχαριστώ που κάθε μέρα μας τη γεμίζεις με αγάπη, καλοσύνη, ομορφιά και χαρά. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και είσαι τόσο υπέροχη. Σου εύχομαι να μεγαλώνεις και να ανθίζεις!! Χρόνια πολλά λουλουδάκι μου!! Σε λατρεύουμε!!!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Πριν ενα χρόνο ήρθες στη ζωή μας και μας εδειξες έναν τροπο να αγαπας και να αγαπιέσαι που δε φανταζόμασταν ότι υπάρχει. Μας έμαθες να είμαστε άνθρωποι με περισσότερη κατανόηση και υπομονή. Σε ευχαριστώ που κάθε μέρα μας τη γεμίζεις με αγάπη, καλοσύνη, ομορφιά και χαρα. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και είσαι τόσο υπέροχη. Σου ευχομαι να μεγαλώνεις και να ανθίζεις!! Χρονια πολλά λουλουδάκι μου!! Σε λατρεύουμε !!!?? @kdoxas #happybirthday #firstbirthday #oneyearold #baby #babylove #motherhood #motheranddaughter #family #familygoals #love #Sofia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη m i s s d i v a b l o n d i e (@missdivablondie) στις

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα