Μην χασετε

«Στο MEGA δέχτηκα την απόλυτη πίεση, για αυτό είχα φύγει τότε!»

«Με την Έλλη Στάη έφταιγα εγώ. Υπήρξε κόντρα όταν…»

Advertisements

Ο Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο MEGA και το λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει, την Έλλη Στάη, αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Για το MEGA: «Στο MEGA δέχτηκα τη μεγαλύτερη πίεση. Είναι γνωστό αυτό. Και η ΕΡΤ είχε πιέσεις, αλλά το MEGA ήταν η απόλυτη πίεση, ήταν πίεση μπουλντόζας. Τότε είχαμε και ένα πρόβλημα μεγάλο και για αυτό είχα φύγει τότε. Έξι μήνες μετά τον Χατζηνικολάου έφυγα και εγώ. Το MEGA ήταν το πρώτο δυνατό τηλεοπτικό δίκτυο στη χώρα. Απέκτησε μια φοβερή δύναμη λόγω της ισχύος του ενημερωτικού τομέα. Ξεκίνησε το MEGA με ανθρώπους που ήξεραν τηλεόραση. Εμείς ήμασταν άσχετοι. Η γενιά του ’89 πλην της Λιάνας Κανέλλη οι υπόλοιποι όλοι δεν είχαμε καθίσει μπροστά σε κάμερα, αλλά αυτοί που μας επέλεξαν κάτι γνώριζαν περισσότερο. Έτσι δημιουργήθηκε μια ομάδα φοβερή. Στήθηκε ένα αξιόπιστο αντικειμενικό δελτίο στην αρχή. Δούλευε πάρα πολύ σωστά ο τομέας και αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο.»

 

Για την Έλλη Στάη: «Τώρα που μιλάμε για την ενημέρωση να πούμε και καλή επιτυχία στην Έλλη Στάη στο δελτίο. Θεωρώ ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παρουσιάστρια την Ελλάδα. Έχει δρόμο ακόμα το OPEN, αλλά δείχνει και με τη στελέχωση που υπάρχει ότι θα φέρει καλά αποτελέσματα. Με την Έλλη Στάη έφταιγα εγώ. Υπήρξε κόντρα όταν είχα την εφημερίδα της κάναμε σκληρή κριτική τότε. Η κριτική έχει αξία όταν γίνεται σε πρόσωπα που είναι ικανά, καταξιωμένα, να κάνεις κριτική σε κάποιον που δεν μετράει, δεν έχει και νόημα.»

Για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Πολύ καλός είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Πήγα μια φορά στην εκπομπή του και δεν πρόκειται να ξαναπάω διότι δεν άνοιξα το στόμα μου. Δεν με άφηνε να μιλήσω πολύ. Οπότε του λέω Γιώργο σε αγαπάω σε εκτιμώ, είναι πάρα πολύ καλή η εκπομπή, αλλά δεν αφήνει τον κόσμο να μιλήσει. Τώρα βέβαια στην ηλικία που είναι δεν μπορεί να το διορθώσει αυτό. Αυτή είναι η εκπομπή του. Αλλά πάει καλά. Είναι 25 χρόνια πρώτος στη ζώνη. Τι να πω εγώ;».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα