Μην χασετε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και στέλνει μήνυμα σε όλες της μανούλες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς εδώ και ένα μήνα κρατάει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα ενώ δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον μικρό της πρίγκιπα.

Advertisements

Πριν λίγες ώρες η Σταματίνα ανήρτησε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιό της και έστειλε το δικό της μήνυμα στις μαμάδες, με αφορμή την εμφάνιση απανωτών κρουσμάτων μηνιγγίτιδας ανά την Ελλάδα.

”Είναι πολύ λυπηρό που όλες αυτές τις ημέρες βλέπω παντού στο διαδίκτυο δημοσιεύματα για νέα κρούσματα μηνιγγίτιδας σε μικρά παιδάκια. Η τραγική μητέρα που μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία στην @tatistefanidou για να αφυπνίσει όλες εμάς ώστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την μηνιγγίτιδα Β, με συγκίνησε πολύ! Ως μητέρα αλλά και ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τη Μηνιγγίτιδα Β δεν θέλω να ακούσω για άλλα τέτοια περιστατικά! Μανούλες ενημερωθείτε! #dentoriskaro”, έγραψε στη λεζάντα.

Είναι πολύ λυπηρό που ολες αυτές τις ημέρες βλέπω παντού στο διαδίκτυο δημοσιεύματα για νέα κρούσματα μηνιγγίτιδας σε μικρά παιδάκια. Η τραγική μητέρα που μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία στην @tatistefanidou για να αφυπνίσει όλες εμάς ώστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την μηνιγγίτιδα Β, με συγκίνησε πολύ! Ως μητέρα αλλά και ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τη Μηνιγγίτιδα Β δεν θέλω να ακούσω για άλλα τέτοια περιστατικά! Μανούλες ενημερωθείτε! #dentoriskaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα