Μην χασετε

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Υπήρξαν τριγμοί στη σχέση μας όταν έφερνα σπίτι νεύρα της δουλειάς»

Ο Στεφανος Κωνσταντινίδης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον Μαρίνο Βυθούλκα στο People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων πολλές άγνωστες πτυχές του γάμου του και της συμβίωσής του με τη σύζυγό του Μαρία.

Advertisements

 

Το ζευγάρι, που έκανε ένα εξπρές ταξίδι του μέλιτος στο πολυτελές West East Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ζει ευτυχισμένα με τα δύο του παιδιά, όμως, όπως αποκαλύπτει ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, δεν υπήρξαν όλες οι φάσεις της κοινής τους ζωής ρόδινες. Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, παραδέχεται:

 

«Η Μαρία με στηρίζει συναισθηματικά σε όποια απόφαση κι αν πάρω. Το να συνδυάζεις αρμονικά τη δουλειά με την οικογένεια είναι δύσκολη υπόθεση. Η Μαρία ξέρει να διατηρεί τις ισορροπίες. Υπήρξαν τριγμοί στη σχέση μας όταν έφερνα σπίτι νεύρα της δουλειάς, αλλά πάντα επικρατεί η αγάπη μεταξύ μας.

 

Γι’ αυτό συναποφασίσαμε ότι η επιλογή της εκπομπής που θα συμπαρουσιάζω θα έχει να κάνει με το καλό κλίμα κι όλα τα άλλα έπονται. Το σύμπαν συνωμότησε, μια και πέρσι το Σεπτέμβριο ήρθα σε μία ομάδα «κανονικών ανθρώπων» και στη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής της χώρας, την Green Pixels».

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα