Μην χασετε

Στέλιος Διονυσίου: «Συνεργάτες μου ζητoύν 20 ευρώ για να πάνε σoύπερ μάρκετ»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την τραγική κατάσταση που βιώνει ο χώρος της διασκέδασης.

Advertisements

Αναμφισβήτητα, ένας από τους πιο πληττόμενους χώρους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι αυτός της διασκέδασης. Επαγγελματίες του χώρου έχουν  να εργαστούν από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ παράλληλα δηλώνουν ξεχασμένοι από την κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά τα επιδόματα.

Ο Στέλιος Διονυσίου, γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και οι συνάδελφοί του τους τελευταίους μήνες και αποκάλυψε ότι υπάρχουν συνεργάτες του που δεν έχουν χρήματα ούτε για να πάνε σούπερ μάρκετ ή να πάρουν φάρμακα.

«Υπομονή κάνουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εμείς είμαστε ο κλάδος ο οποίος πληττόμαστε πάρα πολύ, βέβαια δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Έχουμε καταλάβει ότι εφόσον οι συναθροίσεις απαγορεύονται είναι δύσκολο να πάς στα μπουζούκια ή σε ένα μπαράκι, που να μην είναι ο κόσμος κοντά, που να μην χορέψει, να μην συμμετέχει», δήλωσε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς Μάσκα», με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή και συνέχισε:

«Εγώ σκέφτομαι πάρα πολλούς συνανθρώπους μου και συνεργάτες μου που με παίρνουν τηλέφωνο και δεν είναι ντροπή, που μου ζητούν 20 ευρώ για να πάνε στο σούπερ μάρκετ ή να αγοράσουν ένα φάρμακο για το παιδί τους. Αυτό είναι που με τρελαίνει και δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτό, γιατί βλέπω ότι έχουμε ακόμα μέλλον μπροστά μας».

«Όλα όσα είχαμε κανονίσε με τους δήμους ή την Περιφέρεια το καλοκαίρι ακυρώθηκαν όλα. Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση. Μέχρι πρότινος μας έτρεχαν όλους να γραφτούμε σε κάποιον μουσικό σύλλογο για να πάρουμε το εποχικό επίδομα ή κάποιο άλλο. Γενικά ο κλάδος μας είναι δαχτυλοδεικτούμενος», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Ενώ στην αρχή είχε μπει κατά κάποιον τρόπο ένα πλαφόν με το 40% της χωρητικότητας των μαγαζιών, με αποστάσεις, ο κόσμος να ήταν με μάσκα αυτά δεν τηρήθηκαν. Όμως είδαμε πανηγύρια, είδαμε πράγματα που γινόταν χαμός. Πιστεύω ότι αν απο την αρχή ήμασταν όλοι νομοταγείς δεν θα είχαμε φτάσει εδώ».

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα