Μην χασετε

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebοοk τον μπλόκαρε μετά την ανάρτησή του για τον Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης του σήριαλ Άγριες Μέλισσες λέει με θάρρος και χωρίς να μασάει τα λόγια του, την άποψή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebοοk. Προχθές το βράδυ ο σκηνοθέτης υπερασπίστηκε με σθένος την ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μετά τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνη στο υπόμνημά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Χθες το πρωί ο γνωστός σκηνοθέτης εμφανίστηκε και στο Πρωινό, λέγοντας πως ήταν ανήθικο αυτό που έγινε εκ μέρους του ηθοποιού.

Advertisements

 

Χθες βράδυ κάποιοι έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το facebοοk. Το γεγονός έκαναν γνωστό οι φίλοι του που έγραψαν στο προφίλ του: “Εξ αιτίας της αναπαραγωγής υβριστικών σχολίων στο πρόσωπό του από τοντο φμπ απέκλεισε τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, Spiros Michalopoulos για 24 ώρες. Μόλις με ενημέρωσε.
Υπενθυμίζω ότι ο Σπύρος υπερασπίστηκε γενναία την Anna Maria Papaharalambous”. Το FB απέκλεισε για 24 ώρες τον Spiros Michalopoulos γιατί υπερασπίστηκε το ήθος της Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έναντι της άθλιας συμπεριφοράς του Π. Φιλιππίδη.

 

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebοοk:

“Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον – γνωστό σε εμάς τους φίλους του – ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππιδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστη, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χuδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις.

Στέκομαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο”.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα