Μην χασετε

Σοφία Κουρτίδου: Η φάρσα που της έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η Σοφία Κουρτίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οτι… τίποτα» στο θέατρο Πειραιώς 131 και μιλά στο People για κάθε «τελευταία φορά που…»

Advertisements

Είπες ένα ψέμα

Γενικά είμαι οπαδός της αλήθειας μέχρι το κόκκαλο και αυτό μου έχει βγει σε απίστευτο καλό στη ζωή μου.  Τα μόνα όμορφα ψέματα που έχω πεί, είναι ίσως μέσα από κάποια τραγούδια που έχω γράψει.

Σε πήρε ο ύπνος σε κινηματογράφο

Στον κινηματογράφο δεν έχω αποκοιμηθεί ποτέ. Με έχει πάρει ο ύπνος μόνο σε σπίτι φίλων που βλέπαμε ταινία. Η πλοκή ήταν ιδιαίτερη βαρετή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το απαραίτητο σασπένς. Όμως ήταν ιδιαίτερη εμπειρία, διότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ακούς την παρέα σου να αστειεύεται και ίσως να κοροϊδεύει και σένα που κοιμάσαι εκείνη την στιγμή.

Ξενύχτησες μέχρι τελικής πτώσης

Ξενυχτάω σχεδόν καθημερινά. Πρωτοτυπώ, όμως, γατί ξενυχτάω στο σπίτι μου. Μου αρέσει το βράδυ που υπάρχει ησυχία να γράφω τραγούδια και να παίζω κιθάρα. Επίσης, τις πρωινές ώρες έρχομαι πολύ κοντά με τον εαυτό μου και τις σκέψεις μου. Το συγκεκριμένο ξενύχτι μου δίνει ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Σου αφιέρωσαν ένα τραγούδι

Δυο μαθητές μου που τους κάνω φωνητική μου αφιέρωσαν ένα τραγούδι με την κιθάρα από το τηλέφωνο για την πρεμιέρα της παράστασης. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ήμουν έξω και το έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση. Συγκινήθηκα πολύ.

Advertisements

Πέρασες τα πιο συναρπαστικά σου Χριστούγεννα

Πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν ήμουν ακόμα παιδί, στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα, χιόνιζε συνέχεια και είχαν κλείσει και τα σχολεία. Οπότε, σαν παιδιά, το ευχαριστιόμασταν ακόμη περισσότερο.

Σου έκαναν μια πετυχημένη φάρσα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, μου είχαν κάνει μια τηλεοπτική φάρσα από το τηλέφωνο: Ο Φώτης ήταν ο μπάτλερ μιας πλούσιας κυρίας, η οποία μου προσέφερε 200 χιλιάδες ευρώ για να κόψω τα μαλλιά μου και να τα κάνει περούκα. Γελάσαμε πολύ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα