Μην χασετε

Σοκάρει ο Βασίλης Καρράς: «Με απήγαγαν τρεις φορές»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του περιγράφει ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς

Ο Νίκος Κοκλώνης προσκαλεί το κοινό στο πιο κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 20.00 στο Open. Αγαπημένοι καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μια μακρά και πετυχημένη μουσική διαδρομή, έρχονται στο «It’s Show Τime» και υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά, με πρωταγωνιστή τη μουσική, τις διαχρονικές επιτυχίες και την αυθεντική διασκέδαση.

Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς έρχεται στο στούντιο με την πολυμελή ορχήστρα του, ξεσηκώνει το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του και αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από την προσωπική του ζωή για τις οποίες δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα, ξετυλίγοντας παράλληλα 40 χρόνια μιας λαμπερής μουσικής διαδρομής. Ποιο τραγούδι του δεν λέει ποτέ στα live του;

Τι απαντά σχετικά με τις φήμες πως έχει πέσει θύμα απαγωγής; Ποια από τις εκατοντάδες επιτυχίες του αφιερώνει στη σύζυγό του; Ο ερμηνευτής σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Advertisements

Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει ότι τον απήγαγαν τρεις φορές. Περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε με τους ένοπλους να απειλούν τον ίδιο και τους δικούς του. Ο τραγουδιστής μιλά για το πώς κατάφερε να σωθεί από τα χέρια των απαγωγέων του και πώς όλη αυτή η περιπέτεια παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με ανέκδοτους στίχους, αγαπημένα τραγούδια του και μια ηχογραφημένη συνέντευξή του. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος, το οποίο θα ονομάζεται η «Στέγη του Τραγουδιστή» και αποτελεί όνειρο ζωής για τον καλλιτέχνη.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα