Μην χασετε

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Tο κοινό επαγγελματικό τους βήμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης δε σταματούν να μας εκπλήσουν και κάθε τους κίνηση να είναι πιο ανατρεπτική από την προηγούμενη. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το κανάλι τους στο YouTube, που έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία, αν και είναι εξαιρετικά καινούργιο. Όχι δεν αναφερόμαστε στο προσωπικό της Σίσσυς Χρηστίδου, που πριν λίγους μήνες μας συστήθηκε ως καναλάρχισα, αλλά στο νέο κοινό τους εγχείρημα.

Advertisements

Έγιναν λοιπόν καναλάρχες και οι δύο γονείς της οικογένειας Μαραντίνη, με αρχική αφορμή να είναι οι προτροπές του ίδιου του κοινού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ήταν απλώς guest στο κανάλι της Σίσσυς και οι fans δε σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο πολύ ταιριάζουν και ότι θα έπρεπε συχνότερα να κάνουν video μαζί.

Το ζήτησαν και έγινε: Το κοινό τους κανάλι είναι πλέον πραγματικότητα και έχει πολύ ωραίο περιεχόμενο. Ταξιδιωτικά vlogs, πλάνα από πανέμορφα μέρη και υπόσχεση ότι θα ταξιδέψουν όλη την Ελλάδα. Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό; Βέβαια, έχουν φροντίσει τα video να γίνονται στα αγγλικά, καθώς απευθύνονται σε κατοίκους όλου του πλανήτη τους οποίους και παρακινούν να γνωρίσουν τη χώρα μας. Η αρχή έγινε από την πόλη της καρδιάς τους, τη Θεσσαλονίκη, σε ένα video με πολύ ωραία αισθητική και την αμεσότητα για την οποία τους ξεχωρίσαμε. Με τίτλο «Visit my Greece» το κανάλι τους αναμένεται να γίνει viral.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα