Μην χασετε

Σία Βοσκανίδου: «Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων – Έχω κάνει τη μύτη, έχω βάλει στήθος και δεν με ενδιαφέρει η αρνητική κριτική»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Παρασκευής και όπως ήταν φυσικό μίλησε μεταξύ άλλων και για τα συναισθήματα που τρέφει για τον πρώτο Έλληνα «Bachelor», Παναγιώτη Βασιλάκο.

Advertisements

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί κάτι θα είδε σε μένα για να με επιλέξει στο πρώτο μας ατομικό ραντεβού» σχολίασε αρχικά η Σία.

Τι νιώθει όμως για τον Παναγιώτη; Είναι ερωτευμένη μαζί του; «Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ερωτευμένη γιατί δεν τον έχω γνωρίσει πολύ καλά. Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ψηλός, μελαχρινός με έντονο βλέμμα και έχει και πολύ ωραίο γαλαζοπράσινο μάτι. Στο χαρακτήρα του μου αρέσει πάρα πολύ που είναι ευγενικός» απάντησε η υποψήφια για την καρδιά του Bachelor.

Υπάρχουν συμπαίκτριες της, τις οποίες δεν συμπαθεί; «Δεν συμπαθώ την Μαρίνα γιατί έχει δείξει έναν άσχημο χαρακτήρα, έχει κρίνει την εξωτερική εμφάνιση της Μαγδαληνής. Την Αναστασία, την Αντζελίνα τις θεωρώ λίγο δεύτερες. Επειδή δεν είναι του στυλ μου και όλο αυτό που μου βγάζουνε κάτι δεύτερο» εξήγησε η διαγωνιζόμενη.

Αναφορικά με τις πολυσυζητημένες τις βλεφαρίδες αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, η Σία είπε: «Η βλεφαρίδα μου είναι κάγκελο. Δεν φοράω πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά μου αρέσουν. Είναι μέρος της γοητείας μου. Το πολύ πολύ να φυσήξει λίγο ο αέρας και να αρχίσω να πετάω…».

Και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων γιατί ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει ωραία. Εγώ το έχω πει, έχω κάνει τη μύτη μου και έχω βάλει στήθος και δεν με ενδιαφέρει η αρνητική κριτική. Δεν μου έχουν πει στα μούτρα μου ότι είναι κάτι άσχημο, ίσα-ίσα μου λένε πόσο όμορφη είμαι. Μπροστά μου λένε αυτά και πίσω με κράζουνε».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα