Μην χασετε

Σάββας Γκέντσογλου: Δέχθηκε επίθεση και του έσπασαν το αμάξι; Τι αναφέρει η αστυνομία

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως πέρασε ο Σάββας Γκέντσογλου στην Κροατία, καθώς, όπως αναφέρουν δημοσίευματα κροατικών σελίδων, χούλιγκαν επιτέθηκαν φραστικά στον ίδιο και στους συμπαίκτες του Έντιν Σέχιτς και Ζβόνιμιρ Κόζουλ. Παράλληλα φέρονται να τους έσπασαν τα αυτοκίνητα.

Advertisements

Αφορμή για τις επιθέσεις, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, στάθηκε η εντός έδρας ήττα της ομάδας του, Χάιντουκ, από την ουραγό της βαθμολογίας, Ρούντες.

Μάλιστα, ο Σάββας και οι δύο συμπαίκτες του απουσιάζουν μάλιστα και από την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της Χάιντουκ με αντίπαλο την Τούτσεπι για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της τελευταίας, με το πούλμαν της αποστολής να πραγματοποιεί το ταξίδι συνοδεία δύο οχημάτων της αστυνομίας και δέκα αστυνομικών.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα, η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τς πληροφορίες για την επίθεση, ενώ, σε ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί «Torcida» αναφέρουν ότι «δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο ή επίθεσης προς τους παίκτες της ομάδας, οπότε δεν μπορούμε να διαψεύσουμε ανεπιβεβαίωτες ιστορίες και εικασίες».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα