Μην χασετε

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Τα παιδιά είναι το καλύτερο ναρκωτικό»

Ο τραγουδιστής των «Take Τhat» στα μακρινά 90’ς κατάφερε πολύ γρήγορα να κάνει τη δική του καριέρα στη μουσική με συγκλονιστική επιτυχία. Στην προσωπική του ζωή όμως, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου απλά, όπως παραδέχτηκε στο podcast του.

Advertisements

Τον έχουμε δει να τραγουδάει χορεύοντας στην ετοιμόγεννη σύζυγό του στην αίθουσα αναμονής λίγο πριν τον τοκετό, όμως ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν ήταν πάντα τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα της πατρότητας. Για την ακρίβεια ήταν κάτι που αρνιόταν να βιώσει απόλυτα και κατηγορηματικά.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος στο podcast «Staying At Home With The Williamses» που ανέβασε με τη μητέρα των παιδιών του και πρώην κριτή στο βρετανικό X-Factor, Άιντα Φίλντ. Ζώντας με τραυματικές μνήμες ως παιδί χωρισμένων γονιών, ο 46χρονος μουσικός αντιμετώπιζε πάντα με τρόμο το ενδεχόμενο να υποδεχτεί κάποια στιγμή στον κόσμο το δικό του παιδί, νιώθοντας ότι θα ήταν ανίκανος να το φροντίσει σωστά, αφού δεν ήξερε καν πώς να φροντίζει τον εαυτό του.

Μέχρι που το 2006 μπήκε στη ζωή του η Άιντα Φίλντ η οποία κατάφερε να τον κάνει να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο φόβο του όχι μία, αλλά τέσσερις φορές: με τον Τέντι 7 χρόνων, τον Τσάρλι 5 χρόνων, αλλά και την Κόκο 18 μηνών και τον μικρούλη Μπο, μόλις 5 μηνών, που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα.

Όπως διηγήθηκε ο Γουίλιαμς, ενώ ήταν τρελά ερωτευμένος με την καλλονή γυναίκα του, πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι οι δυο τους είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις ως προς το τι τους κάνει ευτυχισμένους. «Θυμάμαι ότι σκεφτόμουνα, “θέλουμε διαφορετικά πράγματα στη ζωή’’. Θέλω την Άιντα αλλά όχι οικογένεια, για πολλούς λόγους. Πώς μπορώ να μεγαλώσω έναν άνθρωπο, όταν δεν μπορώ να μεγαλώσω τον εαυτό μου και προέρχομαι από ένα διαλυμένο σπίτι; Τι νόημα έχει να δημιουργήσω οικογένεια; Δεν σκεφτόμουν εμένα, σκεφτόμουν τους άλλους, βρισκόμουν διαρκώς σε μια καθημερινή σύγκρουση με τον εαυτό μου».

Όλοι οι δισταγμοί, οι αμφιβολίες, τα άγχη και οι μαύρες σκέψεις του Ρόμπι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας την πρώτη φορά που αντίκρισε τον νεογέννητο πρωτότοκο γιο του. «Εκείνη τη στιγμή που ο Τέντι με κοίταξε, ήταν σαν να με κοίταζε το σύμπαν. Αυτή η σύνδεση, αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα ευφορίας ισχυρότερης από κάθε ναρκωτικό και πιο αληθινό από οποιοδήποτε χάπι και σκόνη ή ποτό. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή όλα μπήκαν στη θέση τους».

Πλέον, ο σούπερ διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης που στο παρελθόν χρειάστηκε να δώσει άλλη μια μάχη για να ξεπεράσει τον εθισμό του σε κάθε είδους καταχρήσεις, παραδέχεται ότι τελικά η πατρότητα τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. «Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη, εγώ είμαι πιο συγκροτημένος, περισσότερο παρών, πιο εξευγενισμένος, πιο πλήρης» περιγράφει στο ίδιο podcast.

Όλα αυτά προς μεγάλη ανακούφιση υποθέτουμε της συζύγου του Άιντα, την οποία όπως ο Ρόμπι έχει αποκαλύψει παλιότερα, εγκατέλειψε πολλές φορές στη διάρκεια της σχέσης τους, πιστεύοντας ότι δεν μπορούσε να της προσφέρει αυτό που επιθυμούσε προτού ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιων Θεού και συγγενών τον Αύγουστο του 2010.
Παρά τα επώδυνα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους, η επίμονη Αμερικανίδα ηθοποιός δεν θέλησε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Αντίθετα, συνέχισε να τον πολιορκεί, αφού με κάθε τους χωρισμό το μόνο που συνειδητοποιούσε ήταν το πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη της για τον ιδιόρρυθμο καλλιτέχνη και αλλοπρόσαλλο σύντροφό της. Σήμερα, θυμάται βαρύγδουπες δηλώσεις του όπως: «Δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά», και γελάει τρανταχτά στην αγκαλιά της αδελφής ψυχής της.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα