Μην χασετε

Πόπη Χατζηδημητρίου: «Δε θα ξαναέκανα πρωινό, με χαλάει το ότι έξω γίνεται χαμός και οι εκπομπές ασχολούνται η μία με την άλλη»

Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε σήμερα η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο, ένα μέσο το οποίο αγαπά και στο οποίο εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Advertisements

 

«Στο ραδιόφωνο αγαπάω πολύ την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο. Δεν απαρνήθηκα την τηλεόραση, γιατί την αγάπησα, απλά άνοιξα και έναν άλλο κύκλο που είναι το ραδιόφωνο. Πάντως για να μην είμαι στην τηλεόραση σήμερα, υπάρχει λόγος, αυτή την στιγμή μου ταιριάζει πιο πολύ αυτό που κάνω. Έχω προτάσεις, αλλά είμαι πιο καλά μακριά από την έκθεση την οποία δεν μπορώ, όταν έκανα τηλεόραση ήμουν πιτσιρίκα και δεν προλάβαινα να καταλάβω την έκθεση.»

 

Όσο για το αν θα ξαναέκανε πρωινό, η ίδια είναι ξεκάθαρη: «Δε θα ξαναέκανα πρωινό, με χαλάει το ότι έξω γίνεται χαμός και οι εκπομπές ασχολούνται η μία με την άλλη. Έχω ζήσει τις εποχές που στις εκπομπές υπήρχε το 10λεπτο της κοινωνικής κριτικής στις 3 ώρες και όλη η υπόλοιπη ώρα ήταν θέματα.»

Δείτε όλα όσα δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα