Μην χασετε

Πρώην συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ήταν αλλιώς όταν τη γνώρισα στη Ρόδο, αλλιώς στην εκπομπή και άλλη στο Survivor»

Έχει περπατήσει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας, έχει κάνει εξώφυλλο με την Kate Moss, ενώ υπήρξε συνεργάτης στην τηλεοπτική εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Το επόμενο βήμα του είναι η υποκριτική, ενώ μέχρι στιγμής οι τηλεοπτική του εμπειρία, όπως λέει, δεν τον ικανοποίησε. Ο λόγος για τον Steve Milato.

Advertisements

Όταν ήσουν στην Αμερική και εργαζόσουν ως μοντέλο, παράλληλα έκανες και σεμινάρια υποκριτικής..

Όταν είχα ελεύθερο χρόνο ναι. Παρακολούθησα μαθήματα στο New York Film Academy.

Οπότε η υποκριτική είναι κάτι που σε ενδιαφέρει..

Φέτος ήμουν και σε μία σειρά στην Κύπρο. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία. Θα ήθελα να δοκιμάσω και στην Ελλάδα. Δεν θα τα παρατούσα όλα για να γίνω ηθοποιός, αλλά θα ήθελα να τα συνδυάσω.

Κάποια άλλη πρόταση σου έχει γίνει στην τηλεόραση;

Μου είχε γίνει πρόταση να βρίσκομαι σε πάνελ εκπομπής, αλλά δυστυχώς λόγω της σειράς δεν μπορούσα.

Η συμμετοχή σε εκπομπή είναι κάτι που έχεις ξανακάνει αφού ήσουν στο Σπίτι μου σπιτάκι μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πως ήταν αυτή η συνεργασία;

Advertisements

Δεν ήταν ικανοποιημένοι από εμένα, ούτε εγώ από εκείνους. Ήταν μία συνεργασία που δεν πέτυχε από καμία πλευρά. Προσπάθησα να γίνω με κάποιον τρόπο αρεστός, αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως αν προσπαθείς να γίνεις αρεστός σε όλους στο τέλος δεν έχεις χαρακτήρα. Προτιμώ να έχω χαρακτήρα.

Η συμμετοχή της Κωνσταντίνας στο Survivor πως σου φάνηκε;

Της αρέσει η γυμναστική, αλλά νομίζω πως στο συγκεκριμένο ριάλιτι βοηθά να είσαι και λίγο πιο ευκίνητος. Μπορούσε να δώσει παραπάνω.

Πως σου φάνηκαν όλα αυτά που γράφτηκαν για το χαρακτήρα και την άλλη πλευρά της Κωνσταντίνας που είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν γίνεται να δείχνεις έναν χαρακτήρα και μετά ξαφνικά να δείχνεις έναν άλλο. Ή είσαι αυτό που είσαι και το υποστηρίζεις μέχρι το τέλος ή μην δώσεις δικαίωμα να μπορεί κάποιος να πει κάτι για εσένα. Την Κωνσταντίνα τη γνώρισα στη Ρόδο σε διακοπές, αλλιώς ήταν μετά στην εκπομπή και διαφορετική στο Survivor. Δεν ξέρω τι να κρατήσω!

Εσύ θα πήγαινες σε ένα ριάλιτι επιβίωσης;

Ναι θα πήγαινα, αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα