Μην χασετε

Πρώην παίχτρια του Survivor αποκαλύπτει: «Κάθε φορά που άλλαζα σχολείο ήμουν η ‘’χοντρή’’, για ένα μήνα δεν είχα όνομα»

Είναι νέα, όμορφη με καλλίγραμμο σώμα που μαγεύει τον αντρικό πληθυσμό. Παρόλα αυτά τα παιδικά της  χρόνια δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη που στάθηκε άτυχη και αποχώρησε από το Survivor, λίγο πριν την μεγάλη ένωση. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You η δημοσιογράφος μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για το αν είχε πέραση στα αγόρια.

Η Φελίσια αποκάλυψε πως το πραγματικό της ονοματεπώνυμο δεν είναι αυτό που έχει γίνει ευρέως γνωστό. «Είμαι βαπτισμένη Τριανταφυλλιά-Φελίσια Τσαλαπάτη. Το Φελίσια είναι το όνομα που ήθελαν να μου δώσουν, αλλά δεν το δέχτηκε ο παππάς σαν πρώτο επειδή δεν είναι ορθόδοξο, οπότε αναγκαστικά βάλαμε το Τριανταφυλλιά που είναι της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου» αναφέρει για το όνομά της», εξήγησε.

Στο σχολείο ήταν αγοροκόριτσο και είχε δεχτεί bullying λόγω των κιλών της. «Ήμουν αγοροκόριτσο και μοναχοπαίδι, έχω αλλάξει πολλά σχολεία γιατί άλλαζε δουλειά η μητέρα μου και αναγκαζόμασταν να μετακομίσουμε. Κάθε φορά που άλλαζα σχολείο ήμουν η ‘’χοντρή’’. Για έναν μήνα δεν είχα όνομα, μετά όμως γινόμουν κολλητή με τα περισσότερα παιδιά. Ήμουν ένα ασχημάτιστο αγοροκόριτσο που φόραγα φαρδιά ρούχα και άκουγα χιπ- χοπ. Δεν έκανα κι ό, τι μπορούσα για να αποφύγω αυτόν το χαρακτηρισμό, σαν να τον επιζητούσα γιατί ήθελα να είμαι πιο πολύ αγόρι», ανέφερε προσθέτωντας πως όταν ήταν μικρή δεν είχε πέραση στα αγόρια. Γεγονός που μετά την εφηβεία άλλαξε.

Advertisements

«Μετά το σχολείο είχα σουξέ στα αγόρια. Στο Λύκειο ντρεπόμουν να πω ότι δεν είχα φιλήσει ακόμα, για να μην σταματήσουν να με κάνουν παρέα. Το είχαν δεδομένο ότι όλες έχουν φιληθεί και δεν ήθελα να νομίζουν ότι κάτι πάει στραβά μαζί μου και να με αποκόβανε. Έλεγα απλά ότι δεν μ’ αρέσει κάποιος», κατέληξε η Φελίσια.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα