Μην χασετε

Προβληματισμός για τα γυμναστήρια – Πότε και πως αναμένεται να ανοίξουν

Την Τρίτη το απόγευμα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου θα επιτρέπεται η ατομική άθληση σε εξωτερικούς χώρους και στη θάλασσα.

Advertisements

στόσο, όσοι ανέμεναν την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων για να αθληθούν έστω και ατομικά, μάλλον θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα καθώς δεν πρόκειται να ανοίξουν άμεσα.

Το γεγονός ότι είναι σε κλειστό χώρο και οι πελάτες πρέπει να αγγίζουν τα ιδία αντικείμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα προβληματίζει τους αρμόδιους, οι οποίοι φοβούνται το ενδεχόμενο έξαρσης της πανδημίας με εστίες τα γυμναστήρια, αν δεν τηρηθούν σωστά τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους περιλαμβάνονται στο 7ο και τελευταίο στάδιο. Αυτό το στάδιο -εφόσον φυσικά έχουν πάει καλά όλα τα προηγούμενα- θα εξελιχθεί στα μέσα με τέλη Ιουνίου, ενώ περαιτέρω θα εξειδικευτούν τα βήματα του Ιουνίου στις 18 Μαΐου.

Με αποστάσεις ανάμεσα στα όργανα γυμναστικής, χρήση μάσκας και γαντιών, ελεγχόμενη είσοδο και συνεχή απολύμανση με αντισηπτικό περιλαμβάνονται ανάμεσα στα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνεται και θερμομέτρηση των πελατών πριν εισέλθουν στον χώρο.

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα