Μην χασετε

Πήραν φωτιά τα κομμωτήρια: «Έχουμε ήδη πάνω από 250 ραντεβού, δεν έχουμε κενό πριν τον Ιούνιο», λέει ιδιοκτήτης κομμωτηρίου

Τα κομμωτήρια ανοίγουν από τις 4 Μαΐου και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν οι Έλληνες είναι πάνε να κουρευτούν, καθώς λόγω καραντίνας, τα μαλλιά όλων μας έχουν μεγαλώσει, εκτός φυσικά από εκείνους που εξυπηρετήθηκαν στο σπίτι από μέλη της οικογένειας!

Advertisements

Ήδη τα τηλέφωνα κομμωτών και κομμωτηρίων «έχουν πάρει φωτιά» και κλείνουν ραντεβού σωρηδόν, με τους ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων να καλούνται να προσαρμοστούν και εκείνοι στα νέα δεδομένα, που είναι η τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων ασφαλείας για πελάτες και προσωπικό.

«Έχουμε πάνω από 250 ραντεβού μέχρι τον Ιούνιο», είπε κομμωτής στο Κουκάκι στην κάμερα του ΣΚΑΪ και ανέφερε πως «θα είμαστε το πολύ 6-7 άτομα μέσα στο κομμωτήριο».

Όσον αφορά στο τι θα γίνει αν ορισμένοι πελάτες δεν έχουν μαζί τους μάσκα, καθώς είναι υποχρεωτική για τα κομμωτήρια, απάντησε: «Έχουμε ενημερώσει τους πελάτες ότι θα πρέπει να φέρουν μάσκα, αλλά θα προσφέρουμε και εμείς σε όσους έχουν ξεχάσει, όπως και γάντια μιας χρήσης».

«Είμαστε αγχωμένοι», παραδέχθηκε, και συνέχισε: «Αλλιώς είχαμε συνηθίσει να δουλεύουμε… Θα είμαστε ανοιχτοί 12-14 ώρες εδώ για να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες».

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα