Μην χασετε

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Δεν πάει το μυαλό σας πως γνωρίστηκαν και τι συνέβη με την πρόταση γάμου

Λεπτομέρειες για την γνωριμία και την πρόταση γάμου αποκάλυψαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, την οποία παραχώρησαν λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους και κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες τους ως ζευγάρι.

Advertisements

Καθισμένοι σε έναν καναπέ και πιασμένοι από το χέρι, ο 33χρονος «γαλαζοαίματος» και η 36χρονη ηθοποιός μίλησαν στο BBC για το love story τους, το οποίο άρχισε πριν από περίπου 16 μήνες, χάρη σε μία… φίλη τους, η οποία τους κανόνισε ραντεβού στα τυφλά!

«Ερωτεύτηκα την Meghan πολύ γρήγορα… Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν όταν αυτή η πολύ όμορφη γυναίκα μπήκε στη ζωή μου κι εγώ στη δική της», ανέφερε ο πρίγκιπας, που παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει ποτέ την σειρά Suits στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του, ενώ αποκάλυψε πως, έναν μήνα μετά την γνωριμία τους, την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Μποτσουάνα, όπου πέρασαν πέντε ημέρες σε κάμπινγκ, κοιτάζοντας τα αστέρια!

Περιγράφοντας τη στιγμή της πρότασης γάμου, το ζευγάρι, που όλο αυτό τον καιρό συναντιόταν κάθε δεκαπέντε μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, διηγήθηκε ότι έγινε στις αρχές του μήνα, στο Nottingham Cottage του παλατιού του Kensington, την εργένικη «φωλιά» του 33χρονου η οποία τώρα θα στεγάσει τον έρωτά τους.

«Ήταν μία χαλαρή βραδιά σαν αυτές που συνηθίζουμε να περνάμε. Ψήναμε κοτόπουλο… Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά, γονάτισε, αλά δεν τον άφησα να τελειώσει! Του είπα αμέσως “μπορώ να πω ναι;”», ανέφερε η Meghan, με τον Harry να συμπληρώνει πως «δεν με άφησε να τελειώσω και στη συνέχεια αγκαλιαστήκαμε και έβαλα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Αυτό ήταν! Μία πραγματικά γλυκιά στιγμή μονάχα για εμάς! Νομίζω κατάφερα να την εκπλήξω».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα