Μην χασετε

Πρίγκιπας Χάρι: «Σπάει» τη σιωπή του για το θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το παρών στην έναρξη των αγώνων Invictus στην Ολλανδία, όπου μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Advertisements

Ο δούκας του Σάσεξ μίλησε με τον πρώην στρατιώτη, Ντένις Βαν Ντε Στρον, για το θάνατο της μητέρας του, πώς βίωσε την απώλειά της και του εξομολογήθηκε πως το γεγονός ότι έχασε την μητέρα του, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, καθώς έχασε ένας είδος ασφάλειας, κάτι που χρειάζεσαι ως γιος και ότι αυτό έλειπε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Δείτε επίσης: Ζάχος Χατζηφωτίου: «Με εκνεύριζε πολύ μία που την έλεγαν Γιατζόγλου, ήμουν 2 χρόνια μαζί της»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Princess Diana, and Prince Harry play on the banks of the River Dee, near Balmoral Castle.during a Summer vacation, on August 18, 1987, in Balmoral, Scotland.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Diana? (@dianaremembered) στις

Σύμφωνα με τον Ντε Στρον, ο πρίγκιπας Χάρι του εξομολογήθηκε πως ο γιος του, του έχει δώσει νόημα και νέο στόχο στη ζωή του.

«Πάνω απ ’όλα είπε ότι ήταν απλά έκπληκτος από τα θαύματα στον κόσμο, και πώς το παιδί του έχει κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους. Μου είπε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο γιος του είναι μέχρι στιγμής πολύ ήσυχος», δήλωσε ο πρώην στρατιώτης.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: «Με πλησίασε και μου λέει… είμαι ο Μιχάλης Ασλάνης! Του λέω σκασίλα μου, δεν σας ξέρω»

Ο πρώην στρατιώτης ελπίζει να αγωνιστεί στην ολλανδική ομάδα Invictus στο στίβο και στο βόλεϊ. Επίσης, περιέγραψε την συνομιλία του με τον δούκα ως «καταπληκτική και συναισθηματική».

O πρίγκιπας Χάρι, που έγινε πατέρα μόλις πριν από 3 μέρες, έλαβε δεκάδες δώρα για τον γιο του Άρτσι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Χάγη. Είναι η πρώτη φορά που αφήνει την Μέγκαν μόνη της, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα